foto

Abigail Portner

  • nar. 1980
    USA

Biografie

Sestra Davida Portnera, známějšího pod pseudonymem Avey Tare, z hudební skupiny Animal Collective, se narodila v roce 1980. Se starším sourozencem a jeho skupinou často spolupracovala (vizuální efekty, obaly alb, režie videoklipů). V roce 2014 režírovala videoklip k písni If You Were Still Around velšského hudebníka Johna Calea. Jejich spolupráce se postupně začala rozvíjet a následujícího roku spolupracovali na několika dalších projektech (vizuální efekty při koncertech). Rovněž režírovala jeho další klip Close Watch.

A. "urzug" M.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Hudební videoklipy

2020 Andrew Bird: Andalucia (hudební videoklip)
Pure Bathing Culture - Thin Growing Thing (hudební videoklip)
2019 Avey Tare - HORS_ (hudební videoklip)
Collapsing Scenery - Queen of Proofs (hudební videoklip)
2016 John Cale - Hallelujah (hudební videoklip)
2015 John Cale - Close Watch (hudební videoklip)
2014 Avey Tare's Slasher Flicks - Little Fang (hudební videoklip)
Avey Tare’s Slasher Flicks - Catchy (Was Contagious) (hudební videoklip)
John Cale - If You Were Still Around (hudební videoklip)
2013 Animal Collective - In the Flowers (hudební videoklip)

Střihačská filmografie

Hudební videoklipy

2014 Avey Tare's Slasher Flicks - Little Fang (hudební videoklip)
John Cale - If You Were Still Around (hudební videoklip)

Kostymérská filmografie

Hudební videoklipy

2015 John Cale - Close Watch (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Hudební videoklipy

2016 John Cale - Hallelujah (hudební videoklip)