foto

Carlos Rodríguez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Krásné mládí
2005 Vida y color
2003 Nedovtipní
2000 Jara
1974 Capulina contra los monstruos
1966 La tierna infancia

TV seriály

2016 Aftermath (TV seriál)
A Clatter and a Chatter (E05)
2010 Inocentes (TV seriál)
2009 Chica de ayer, La (TV seriál)
2008 Guante blanco (TV seriál)
Sin tetas no hay paraíso (TV seriál)
2007 Herederos (TV seriál)
2006 Mujeres (TV seriál)
2005 Pacovo mužstvo (TV seriál)
2003 Los Serrano (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Raquel busca su sitio (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Compañeros (TV seriál)
Hermanas (TV seriál)
Periodistas (TV seriál)
1996 Querido maestro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky