foto

Tinashe

  • nar. 6.2.1993 (27 let)
    Lexington, Kentucky, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rent: Live (TV film)
2007 Holly Hobbie a její přátelé: Navždy přátelé
Holly Hobbie and Friends: Secret Adventures
2006 Holly Hobbie a její přátelé: Vánoční přání
2005 Holly a její přátelé: Narozeninová párty
2004 Time Out
2003 Inkognito
2001 Veselé Vánoce, Santa Clausi (TV film)
2000 Cora Unashamed (TV film)

TV seriály

2017 Empire (TV seriál)
Civil Hands Unclean (S03E15)
Love Is a Smoke (S03E14)
2009 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Pozor, je to neslušný (S07E11)
Zotročení do třetího kolena (S07E02)
2008 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Příživník v Malibu (S06E09)
2007 Out of Jimmy's Head (TV seriál)
Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Čelenka (S03E02)
1999 Rocket Power (TV seriál)

Hudební videoklipy

2018 Tinashe feat. Offset - No Drama (hudební videoklip)
2017 Tinashe - Company (hudební videoklip)
Tinashe - Flame (hudební videoklip)
2016 Britney Spears - Slumber Party ft. Tinashe (hudební videoklip)
2010 Justin Bieber: Baby (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2017 WrestleMania XXXIII (TV pořad)
2015 Hot Ones (TV pořad)
2013 Whose Line Is It Anyway? (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2016 Fifth Harmony - That's My Girl (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky