foto

Guy Amram

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Krank
Sur ses épaules
2014 La Dernière nuit
Que justice soit nôtre
2013 Velký závod
2012 Co den dluží noci
La Vérité si je mens ! 3
2011 Les Mythos
Trois filles en cavale (TV film)
2010 Gendre idéal 2, Le (TV film)
Mateřské pudy (TV film)
2009 Cartouche (TV film)
Okrsek 13: Ultimátum
2008 Ideální zeť (TV film)
2007 La Vie sera Belle (TV film)
Oslněni sluncem
2006 Homme de ta vie, L' (TV film)
2004 Société, La (TV film)
2003 Gomez a Tavaréz
2002 Sexes très opposés
2001 Les Jolies choses
Vzácný ptáček (TV film)
1999 Brigade des mineurs (TV film)
Doggy Bag
L'âme-soeur
1998 Le Plaisir (et ses petits tracas)
Que la lumière soit !
À vendre
1997 Bouge!
Cible, La
Les Soeurs Soleil
Vérité si je mens, La
1996 Salut cousin !
1995 Comment épouser un héritage? (TV film)

TV seriály

2018 Dari Valko (TV seriál)
2015 Peplum (TV seriál)
2012 Caïn (TV seriál)
Juge et partie (S01E03)
Metal Hurlant Chronicles (TV seriál)
2011 Le jour où tout a basculé (TV seriál)
2010 1788... et demi (TV seriál)
2008 Enquêtes réservées (TV seriál)
Totožnost neznámá (TV seriál)
2007 Kruhy v obilí (TV seriál)
2006 Nováčci (TV seriál)
Premiers pas dans la police (S01E01)
2005 Commissaire Cordier (TV seriál)
Merci, les enfants vont bien! (TV seriál)
2003 Komisař Valence (TV seriál)
2001 Commissariat Bastille (TV seriál)
Detektiv Giordano (TV seriál)
Les enquêtes d'Éloïse Rome (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
H (TV seriál)
1997 Homme en colère, Un (TV seriál)
Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)
1995 Les Boeuf-carottes (TV seriál)
1994 Dívky od vedle (TV seriál)
La Réaction (S01E54)
Faux frères (S01E12)
1993 Dívky od vedle (TV seriál)
L'Inconnu (S01E10)
1992 Deníky červených střevíčků (TV seriál)
Helena a její chlapci (TV seriál)
Highlander (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace