foto

Enno Trebs

  • nar. 1995

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Raus
Tatort - Damian (TV film)
Verlorene
2017 Tiger Girl
2016 Polizeiruf 110 – Der Preis der Freiheit (TV film)
2015 Freistatt
2014 Jsme mladí. Jsme silní.
Mona kriegt ein Baby (TV film)
2012 Tatort - Dinge, die noch zu tun sind (TV film)
2011 Lindburgs Fall (TV film)
2010 Inga Lindström: Zrušená svatba (TV film)
Picco
Poll
2009 Bílá stuha
2007 Krauses Fest (TV film)

TV seriály

2016 Berlínská mise (TV seriál)
Loajalita nájem nezaplatí (S01E02)
2013 About: Kate (TV seriál)
Alles Klara (TV seriál)
Das Opfer vom Regenstein (S02E09)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace