foto

Paul Willson

  • nar. 25.12.1945 (71 let)
    Fairmont, Minnesota, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Inventing Adam
2012 F. D. Roosevelt, lovec werwolfů
2009 Punching the Clown
Pups of Liberty
2008 Birthmark
2007 Cook-Off!
2004 L.A. D.J.
Straight-Jacket
2003 Alex a Emma
Beat, The
Láska z dětství (TV film)
2001 Barstow 2008
Přestávka: Škola mimo provoz
1999 Maléry pana Šikuly
1995 Wharf Rat, The (TV film)
1994 Muž s elektronickým mozkem
1993 Cheers: Last Call! (TV film) - a.z.
1991 Motorama
Ten kluk je postrach 2
1990 Muž s elektronickým mozkem
1988 My Best Friend Is a Vampire
Předvolba 976
Zkus se přestěhovat
1986 Garry Shandling Show: 25th Anniversary Special, The (TV film)
Return to Mayberry (TV film)
1985 Rodney Dangerfield Exposed (TV film)
1984 Protokol
1983 Devonsville Terror, The
Minor Miracle, A
Over Here, Mr. President
Podraz II
Too Much Oregano
Zděděný strach ze smrti
1982 Mae West (TV film)
1980 Bizoni na tahu
Gridlock (TV film)
1979 Solly's Diner
1978 Columbo: Předveď dokonalou vraždu (TV film)
1977 Cracking Up
Děvče pro zábavu
The Pack
1970 Jahodová proklamace

TV seriály

2014 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Reflexe na základě šampaňského (S08E10)
2012 Newsroom (TV seriál)
2011 Jessie (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2005 Larry, kroť se (TV seriál) - a.z.
The End (S05E10) - a.z.
2004 Rodney (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
2003 Minuta se Stanem Hooperem (TV seriál)
2002 Larry, kroť se (TV seriál)
The Grand Opening (S03E10)
2001 Muži, ženy a psi (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Prázdnota (S07E14)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Manhattan, AZ (TV seriál)
Michael Richards Show, The (TV seriál)
1999 Akta X (TV seriál)
Z jiného světa (S06E19)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
Maggie (TV seriál)
Two of a Kind (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Jenny (TV seriál)
Perné dny (TV seriál)
Přestávka (TV seriál)
1996 Malcolm & Eddie (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Doupě (TV seriál)
George Wendt Show, The (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
1994 Martin Short Show, The (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
1993 Dave's World (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Phenom (TV seriál)
The John Larroquette Show (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
1990 Snílek (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Hezkej večer (S01E13)
1989 Coach (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Munsters Today, The (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
1986 Fast Times (TV seriál)
It's Garry Shandling's Show (TV seriál)
Our House (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 George Burns Comedy Week (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
Tall Tales and Legends (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 E/R (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
Spencer (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Oh Madeline (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
We Got It Made (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
Silver Spoons (TV seriál)
1981 Open All Night (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
Too Close for Comfort (TV seriál)
1978 America 2-Night (TV seriál)
Mork & Mindy (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace