foto

Paul Willson

  • nar. 25.12.1945 (74 let)
    Fairmont, Minnesota, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Inventing Adam
2012 F. D. Roosevelt, lovec werwolfů
2009 Punching the Clown
Pups of Liberty
2008 Birthmark
2007 Cook-Off!
2004 L.A. D.J.
Straight-Jacket
2003 Alex a Emma
Beat, The
Láska z dětství (TV film)
2001 Barstow 2008
Přestávka: Škola mimo provoz
1999 Maléry pana Šikuly
1995 Přístavní krysa (TV film)
1994 Muž s elektronickým mozkem 2
1993 Cheers: Last Call! (TV film) - a.z.
1991 Motorama
Ten kluk je postrach 2
1990 Muž s elektronickým mozkem
1988 My Best Friend Is a Vampire
Předvolba 976
Zkus se přestěhovat
1986 Garry Shandling Show: 25th Anniversary Special, The (TV film)
Return to Mayberry (TV film)
1985 Rodney Dangerfield Exposed (TV film)
1984 Protokol
1983 Devonsville Terror, The
Over Here, Mr. President
Podraz II
Too Much Oregano
Young Giants
Zděděný strach ze smrti
1982 Mae West (TV film)
1980 Bizoni na tahu
Gridlock (TV film)
1979 Solly's Diner
1977 Cracking Up
Děvče pro zábavu
The Pack
1970 Jahodová proklamace

TV seriály

2018 The Conners (TV seriál)
The Separation of Church and Dan (S01E04)
2014 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Reflexe na základě šampaňského (S08E10)
2012 Newsroom (TV seriál)
2011 Jessie (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2006 Vincentův svět (TV seriál)
Vegas, baby, Vegas (S03E09)
2005 Larry, kroť se (TV seriál) - a.z.
The End (S05E10) - a.z.
2004 Rodney (TV seriál)
2003 Minuta se Stanem Hooperem (TV seriál)
2002 Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Forty-Four (S02E22)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Grand Opening (S03E10)
Frasier (TV seriál)
Sbohem a na zdraví! (S09E21)
2001 Muži, ženy a psi (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Hi Def-Jam (S03E13)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Prázdnota (S07E14)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Shame (S01E04)
Red Dress (S01E02)
Manhattan, AZ (TV seriál)
The Michael Richards Show (TV seriál)
1999 Ally McBealová (TV seriál)
Právníci a ruka (S02E18)
Akta X (TV seriál)
Z jiného světa (S06E19)
1998 Maggie (TV seriál)
Two of a Kind (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Gifts (S05E09)
1997 Jenny (TV seriál)
Perné dny (TV seriál)
Přestávka (TV seriál)
1996 Malcolm & Eddie (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Doupě (TV seriál)
George Wendt Show, The (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
1994 Martin Short Show, The (TV seriál)
1993 Dave's World (TV seriál)
Phenom (TV seriál)
The John Larroquette Show (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
1990 Snílek (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Hezkej večer (S01E13)
Plný dům (TV seriál)
Michelliny hříchy (S04E02)
The Golden Girls (TV seriál)
How Do You Solve a Problem Like Sophia? (S06E08)
1989 Coach (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
The Munsters Today (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1986 Fast Times (TV seriál)
It's Garry Shandling's Show. (TV seriál)
Our House (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 George Burns Comedy Week (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
The Lady in the Iron Mask (S02E02)
Tall Tales and Legends (TV seriál)
1984 E/R (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Horký brambor (S01E03)
Riptide (TV seriál)
Spencer (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Oh Madeline (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
The First Time (S01E02)
We Got It Made (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
Sestřička naivka (S02E02)
Vydařené námluvy (S01E20)
1982 Silver Spoons (TV seriál)
1981 Open All Night (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
Too Close for Comfort (TV seriál)
Mork & Mindy (TV seriál)
Clerical Error (S02E24)
1978 America 2-Night (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Předveď dokonalou vraždu (S07E03)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky