foto

Jerry Lambert

  • nar. 8.8.1957 (59 let)
    Shelton, Washington, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 ImagiGARY
2014 Šéfové na zabití 2
2013 Gabriels, The (TV film)
2011 Velká vánoční jízda
Zkažená úča
2009 Station, The (TV film)
Why Am I Doing This?
2008 Život je stres
2005 I'm Not Gay
2004 Wake Up, Ron Burgundy: The Lost Movie
2003 44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu (TV film)
2000 Dear Doughboy (TV film)
1998 Kmotříček
1997 Bartender
1989 Vetřelci - Teroristé

TV seriály

2016 Exprezident Graves (TV seriál)
2015 Truth Be Told (TV seriál)
2014 Brooklyn 99 (TV seriál)
Chocolate Milk (S02E02)
Garfunkel and Oates (TV seriál)
2013 Maron (TV seriál)
Sean Saves the World (TV seriál)
2012 Key and Peele (TV seriál)
2011 Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Nana Gallagher Had an Affair (S01E10)
Up All Night (TV seriál)
2010 Neighbors from Hell (TV seriál)
2009 Taková moderní rodinka (TV seriál)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
2007 Cavemen (TV seriál)
Family of the Year (TV seriál)
Greek (TV seriál)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Campus Ladies (TV seriál)
Sons & Daughters (TV seriál)
V dobrém i zlém (TV seriál)
2005 Life on a Stick (TV seriál)
2002 Less Than Perfect (TV seriál)
Still Standing (TV seriál)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
The Geena Davis Show (TV seriál)
1999 Akce (TV seriál)
Angel (TV seriál)
Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
Ladies Man (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Maggie (TV seriál)
Oh Baby (TV seriál)
The Hughleys (TV seriál)
Toonsylvania (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Jenny (TV seriál)
Lost on Earth (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
1996 Not Necessarily the Election (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1993 The John Larroquette Show (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)

TV pořady

2003 Scare Tactics (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace