foto

Jerry Lambert

  • nar. 8.8.1957 (61 let)
    Shelton, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 ImagiGARY
2014 Šéfové na zabití 2
2013 Gabriels, The (TV film)
2011 Velká vánoční jízda
Zkažená úča
2009 Station, The (TV film)
Why Am I Doing This?
2008 Život je stres
2005 I'm Not Gay
2004 Wake Up, Ron Burgundy: The Lost Movie
2003 44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu (TV film)
2000 Dear Doughboy (TV film)
1998 Kmotříček
1997 Bartender
1989 Vetřelci - Teroristé

TV seriály

2018 Americká manželka (TV seriál)
Field Trippin' (S03E20)
Trophy Wife (S03E08)
Enemies: An Otto Story (S03E04)
další epizody (9)
2017 Do You Want to See a Dead Body? (TV seriál)
A Body and a Bachelor Party (with Adam Pally) (E14)
Americká manželka (TV seriál)
The Couple (S02E09)
Gala Auction (S02E08)
Exprezident Graves (TV seriál)
Not All Who Wander Are Lost (S02E09)
In His Labyrinth (S02E02)
Griffinovi (TV seriál)
The Peter Principal (S15E18)
Peter's Def Jam (S15E12)
2016 Exprezident Graves (TV seriál)
Not Giants But Windmills (S01E10)
Through a Glass Gravely (S01E09)
Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
When Will Josh and His Friend Leave Me Alone? (S02E04)
Rodinka na kousky (TV seriál)
Crytunes Divorce Tablet Ring (S01E22)
Cinderella Fantasy Prom Dougie (S01E21)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Farmářské díkůvzdání (S08E07)
Griffinovi (TV seriál)
Hot Shots (S15E06)
An App a Day (S14E13)
2015 Truth Be Told (TV seriál)
Wet Hot American Summer: First Day of Camp (TV seriál)
Day is Done (E08)
2014 Garfunkel and Oates (TV seriál)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Chocolate Milk (S02E02)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Halloween 3: Úžasňákov (S06E06)
2013 Maron (TV seriál)
Sean Saves the World (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Finders Keepers (S12E01)
2012 Key and Peele (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
The Old Man and the Big 'C' (S11E03)
2011 Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Nana Gallagher Had an Affair (S01E10)
Up All Night (TV seriál)
2010 Neighbors from Hell (TV seriál)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
Greek (TV seriál)
47 Hours and 11 Minutes (S01E17)
2007 Cavemen (TV seriál)
Family of the Year (TV seriál)
Bratři a sestry (TV seriál)
Historie se opakuje (S02E03)
2006 Campus Ladies (TV seriál)
Sons & Daughters (TV seriál)
V dobrém i zlém (TV seriál)
2005 Life on a Stick (TV seriál)
2003 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Hej hej, co já bych mohl dělat (S05E18)
2002 Less Than Perfect (TV seriál)
Still Standing (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Dead Irish Writers (S03E15)
2001 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Witchright Hall (S05E18)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
The Geena Davis Show (TV seriál)
1999 Akce (TV seriál)
Angel (TV seriál)
Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
Ladies Man (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Změna je život (S03E06)
1998 Maggie (TV seriál)
Oh Baby (TV seriál)
The Hughleys (TV seriál)
Toonsylvania (TV seriál)
1997 Jenny (TV seriál)
Lost on Earth (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
1996 Not Necessarily the Election (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1993 The John Larroquette Show (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 Scare Tactics (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace