foto

Puk Scharbau

  • nar. 6.5.1969 (50 let)
    Søborg, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Jensen & Jensen
2010 Pravda o mužích
2009 Kletba vikingské čarodějky
2008 Cesta na Saturn
Ukrutně šťastni
2005 Mladý Andersen
1998 Albert
Majoren (TV film)
Skyggen
1995 Kun en pige

TV seriály

2019 Den Som Dræber - Fanget af mørket (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2013 Most (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (8)
2011 Most (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2009 Vražda (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
2008 Mikkel og guldkortet (TV seriál)
2007 2900 Happiness (TV seriál)
2006 Wallander (TV seriál)
Fotografen (S01E08)
2003 Forsvar (TV seriál)
Pohádky Hanse Christiana Andersena (TV seriál)
2002 Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-6/01 (S03E04)
2000 Hotellet (TV seriál)
1997 Taxa (TV seriál)
1996 Bryggeren (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky