foto

Christian Hillborg

  • nar. 16.3.1978 (41 let)
    Skärholmen, Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Amre
Maria Wern - Gamla Synder (TV film)
2017 Another Mother's Son
Gordon a Paddy
2016 The Chamber
2015 Postradatelní agenti
2010 Snadný prachy

TV seriály

2019 Hidden: Förstfödd (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (4)
Potvora (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
2018 Rig 45 (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Lichterfest (E25)
2017 Innan vi dör (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 6 (E06)
další epizody (6)
The Last Kingdom (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2015 Bez hranic (TV seriál)
Executioner (S03E06)
2011 Most (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (7)
2007 Höök (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace