foto

Christian Hillborg

  • nar. 16.3.1978 (42 let)
    Skärholmen, Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2020 Víkend na chatě
2019 En del av mitt hjärta
2018 Amre
Maria Wern - Gamla Synder (TV film)
2017 Another Mother's Son
Gordon a Paddy
2016 The Chamber
2015 Postradatelní agenti
2010 Snadný prachy

TV seriály

2020 Top Dog (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 1 (E01)
2019 Prvorozený (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (4)
Potvora (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
2018 Rig 45 (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Lichterfest (E25)
2017 Dříve než zemřeme (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (6)
Poslední království (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2015 Bez hranic (TV seriál)
Executioner (S03E06)
2011 Most (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (7)
2007 Höök (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky