foto

Susan Visser

  • nar. 15.10.1965 (54 let)
    Rotterdam, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Verliefd op Cuba
2018 Gek van Oranje
2016 De held
Den, kdy se můj táta proměnil v keř
2014 2/11 Het spel van de wolf
Gooische vrouwen 2
Hartenstraat
2013 Game
Smoorverliefd
Voorbij
2012 Nahranej
2011 Gooische vrouwen
2010 Richting West
2009 Lover of Loser
2006 Het zwijgen
Černá kniha
2004 Amazonky
2003 Polleke
1999 Man, vrouw, hondje (TV film)
1997 Lovely Liza
Superhvězdy
1996 Off mineur
Šaty

TV seriály

2016 Als de dijken breken (TV seriál)
Centraal Medisch Centrum (TV seriál)
2015 Dagboek van een callgirl (TV seriál)
2011 Gordijnpaleis van Ollie Hartmoed, Het (TV seriál)
Van God Los (TV seriál)
2008 S1ngle (TV seriál)
2005 Gooische vrouwen (TV seriál)
Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2002 Dunya en Desie (TV seriál)
Intensive Care (TV seriál)
2001 Dok 12 (TV seriál)
Rozengeur & Wodka Lime (TV seriál)
1999 All Stars: de serie (TV seriál)
Ben zo terug (TV seriál)
Blauw blauw (TV seriál)
Leven en dood van Quidam Quidam (TV seriál)
Spangen (TV seriál)
1996 Consult (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
In de vlaamsche pot (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 RTL Boulevard (TV pořad)
Sinterklaasjournaal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky