foto

Peter O'Fallon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2003 Flannerys, The (TV film)
2000 Hlasy andělů
1997 Nerovná partie
Odd Jobs (TV film)
1991 Mrtvé ticho (TV film)

TV seriály

2019 American Soul (TV seriál)
Continuous Revolution in Progress (S01E02)
2018 UnREAL (TV seriál)
Double Down (S04E02)
All In (S04E01)
Commitment (S03E10)
další epizody (6)
2016 UnREAL (TV seriál)
Friendly Fire (S02E10)
Espionage (S02E09)
Insurgent (S02E02)
další epizody (4)
2015 Agent X (TV seriál)
UnREAL (TV seriál)
Future (S01E10)
Princess (S01E09)
Return (S01E01)
2014 Legit (TV seriál)
Honesty (S02E13)
Sober (S02E12)
Intervention (S02E11)
další epizody (12)
2013 Legit (TV seriál)
Fatherhood (S01E13)
Misunderstood (S01E12)
Hat Hair (S01E11)
další epizody (12)
2011 The Protector (TV seriál)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
Jedovatá pilulka (S02E06)
2009 Zvláštní poldové (TV seriál)
Crime Slut (E04)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The Top Hat Job (S02E06)
Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Convertible (S02E11)
2008 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Zlozvyky (S02E03)
2007 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Žokej (S01E05)
Posel ztracených duší (TV seriál)
No Safe Place (S03E04)
Dr. House (TV seriál)
Jehla v kupce sena (S03E13)
2006 Heuréka – město divů (TV seriál)
Město jménem Heuréka (S01E01)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Giving Up the Ghost (S02E10)
The Night We Met (S02E08)
Útěk z vězení (TV seriál)
Mapa dvanáct - třináct (S02E05)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
On the Wings of a Dove (S01E08)
Lost Boys (S01E05)
Dr. House (TV seriál)
Tuberák (S02E04)
Nečekaná pravda (S01E17)
2004 Dr. House (TV seriál)
Otázka rodičovství (S01E02)
Kalifornské léto (TV seriál)
Wonderfalls (TV seriál)
Lying Pig (E10)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Mimořádný úlovek (S02E04)
2003 Kingpin (TV seriál)
2002 MDs (TV seriál)
That Was Then (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
1998 Bůžek lásky (TV seriál)
Lovná zvěř (TV seriál)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
Ohnivý kruh (S01E02)
1995 Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Ready or Not (S02E01)
Not Fade Away (S01E14)
1994 Správná pětka (TV seriál)
Private Lives (S01E11)
All's Fair (S01E05)
1990 Zapadákov (TV seriál)
thirtysomething (TV seriál)
Fathers and Lovers (S03E15)
1989 thirtysomething (TV seriál)
Strangers (S03E06)

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Flannerys, The (TV film)
2000 Hlasy andělů

TV seriály

2014 Legit (TV seriál)
Honesty (S02E13)
Sober (S02E12)
Intervention (S02E11)
další epizody (13)
2013 Legit (TV seriál)
Fatherhood (S01E13)
Misunderstood (S01E12)
Hat Hair (S01E11)
další epizody (13)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2014 Legit (TV seriál)
Honesty (S02E13)
Sober (S02E12)
Intervention (S02E11)
další epizody (13)
2013 Legit (TV seriál)
Fatherhood (S01E13)
Misunderstood (S01E12)
Hat Hair (S01E11)
další epizody (13)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace