foto

Malin Morgan

  • nar. 2.12.1970 (50 let)
    Kristinehamn, Värmlands län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Útěk do budoucnosti
2012 Johan Falk: Kodnamn Lisa
Ledový drak
2011 Jízdenka do Antibes
Supportern
2005 Tjenare kungen
2003 Hubená Sussie
2002 Kousek po kousku
2001 Syndere i sommersol

TV seriály

2020 Bäckström (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
2015 Ack Värmland (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 4 (S01E04)
2014 Tjockare än vatten (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Viva Hate (TV seriál)
2011 Most (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
2010 Dag (TV seriál)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Ein Leben ohne Lüge (E08)
2009 183 dagar (TV seriál)
Livvagterne (TV seriál)
2008 Häxdansen (TV seriál)
Oskyldigt dömd (TV seriál)
Sthlm (TV seriál)
Gustav (E06)
2007 Ett gott parti (TV seriál)
Leende guldbruna ögon (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Upp till kamp (TV seriál)
1975-1976 (E04)
1972 (E03)
2006 Rebelové a hrdinové (TV seriál)
2005 Kvalster (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2003 Talismanen (TV seriál)
2002 Stackars Tom (TV seriál)
1997 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky