foto

Christopher Smith

  • nar. 1970
    Bristol, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Paris I'll Kill You
2016 Detour
2014 Get Santa
2012 Labyrint (TV film)
2010 Černá smrt
2009 Triangle
2006 Izolace
2004 Metro
1998 Day Grandad Went Blind, The
1997 10000th Day, The

TV seriály

2019 Curfew (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Detour
2014 Get Santa
2009 Triangle
2004 Metro

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace