foto

James M. Connor

  • nar. 16.6.1960 (58 let)
    Omaha, Nebraska, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kong: Ostrov lebek
2016 They Might Be Kennedys
2014 Perfect 46, The
Šéfové na zabití 2
2009 Strážci - Watchmen
2008 Little Minx Exquisite Corpse: Waffles for Breakfast
Passed the Door of Darkness
Seznamte se s Davem
Zprávy TV Onion
2007 Ledově ostří
2002 O Schmidtovi
Yard Sale, The
2001 Barstow 2008
1993 Zločiny z vášně: Oběť lásky (TV film)
1985 Screamplay
1976 Futureworld

TV seriály

2017 Boj o ředitelnu (TV seriál)
The Union of the Wizard & The Warrior (S02E09)
Venetian Nights (S02E08)
The Most Popular Boy (S02E06)
další epizody (8)
The Last Tycoon (TV seriál)
Oscar, Oscar, Oscar (E09)
2016 Boj o ředitelnu (TV seriál)
Konečná (S01E09)
Kniha dobra (S01E07)
Kruhy (S01E05)
další epizody (4)
Lopez (TV seriál)
2015 Parks and Recreation (TV seriál)
Donna and Joe (S07E07)
2014 Brooklyn 99 (TV seriál)
Charges and Specs (S01E22)
Franklin a Bash (TV seriál)
Honor Thy Mother (S04E07)
Good Cop/Bad Cop (S04E04)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
The Tagger (S01E02)
2012 Havaj 5-0 (TV seriál)
Odložený (S02E20)
Parks and Recreation (TV seriál)
Win, Lose, or Draw (S04E22)
Bus Tour (S04E21)
The Debate (S04E20)
2011 Chaos (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Penelopin dokument (S09E03)
2010 FCU: Fact Checkers Unit (TV seriál)
2009 Single Dads (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Things to Do in Phoenix When You're Dead (S05E02)
2007 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Random! Cartoons (TV seriál)
2005 Zoufalé manželky (TV seriál)
Kdo je rád sám? (S01E19)
2002 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje noční služba (S02E02)
2000 Dva z Queensu (TV seriál)
Strike One (S03E05)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Nový úplněk (S04E19)
Tam, kde žijí divočiny (S04E18)
1999 Akta X (TV seriál)
Instinkt (S06E16)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
Noel Cowards (S01E11)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace