foto

David Anspaugh

  • nar. 24.9.1946 (72 let)
    Decatur, Indiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Phenom
2012 Little Red Wagon
2005 Životní zápas
2003 L.A. Okrsek 187 (TV film)
2002 Mafiánky
Two Against Time (TV film)
1999 Cena za život (TV film)
1995 Valentino
1993 Bourák
V zajetí (TV film)
1988 Divocí koně
1987 Deadly Care (TV film)
1986 Hráči z Indiany
1983 Last Leaf, The

TV seriály

1985 Miami Vice (TV seriál)
Rites of Passage (S01E16)
Golden Triangle: Part 2 (S01E14)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)

Herecká filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace