foto

Osvaldo Benavides

  • nar. 14.6.1979 (40 let)
    Ciudad de México, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mentada de padre
2018 Más sabe el Diablo por Viejo
2017 Todo mal
2015 El cielo es azul
2014 La Dictadura Perfecta
2013 Me Late Chocolate
2010 SubHysteria
2006 Báječný svět
2003 Ligerita
2002 Seres humanos
2001 Piedras verdes
2000 Por la libre
1999 Druhá noc
1998 La primera noche

TV seriály

2019 Monarca (TV seriál)
2018 El Rey del Valle (TV seriál)
La bella y las bestias (TV seriál)
2015 A que no me dejas (TV seriál)
2013 Lo que la vida me robó (TV seriál)
2011 La que no podía amar (TV seriál)
2010 Soy tu fan (TV seriál)
2004 Piel de otoño (TV seriál)
Reto de juventud (TV seriál)
2002 Daniela (TV seriál)
2000 Locura de amor (TV seriál)
1998 Preciosa (TV seriál)
1996 María la del Barrio (TV seriál)
Te sigo amando (TV seriál)
1992 Abuelo y yo, El (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky