foto

Ravi Babu

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Aaviri
2018 Adhugo
2015 Avunu Part 2
2014 Laddu Babu
2012 Avunu
2011 Nuvvila
2010 Mansara
2009 Amavarathi
2007 Anasuya
2006 Party
2005 Soggadu
2003 Ammailu Abbailu

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Aaviri
2018 Adhugo
2015 Avunu Part 2
2014 Laddu Babu
2012 Avunu
2010 Mansara
2006 Party
2003 Ammailu Abbailu

Producentská filmografie

Filmy

2019 Aaviri

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky