foto

Marion Bailey

  • nar. 5.5.1951 (67 let)
    Watford, Hertfordshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dead in a Week (Or Your Money Back)
Peterloo
2016 Spojenci
The Deep Blue Sea (divadelní záznam)
2014 Mr. Turner
2010 Toast (TV film)
2007 Vyznání Anny Elliotové (TV film)
2005 Cherished (TV film)
Derailed (TV film)
2004 Vera Drake - Žena dvou tváří
2003 Jsem s tebou
2002 Všechno nebo nic
2000 Nasty Neighbours
Offending Angels
1997 Dalziel and Pascoe: A Killing Kindness (TV film)
1994 Don't Get Me Started
1987 Way Upstream (TV film)
1984 Právě teď (TV film)
Sakharov (TV film)
1975 The Girls of Slender Means (TV film)

TV seriály

2019 The Crown (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2017 SS-GB: Hitler v Británii (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
2015 The Trials of Jimmy Rose (TV seriál)
2011 Case Histories (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
Daddy Ghoul (S03E06)
2010 Him & Her (TV seriál)
2009 Monday Monday (TV seriál)
2008 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Stíny minulosti (S11E03)
2003 New Tricks (TV seriál)
2001 Micawber (TV seriál)
2000 Shades (TV seriál)
The Thing About Vince (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Heat of the Sun (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1991 Hercule Poirot (TV seriál)
Plymouthský expres (S03E04)
1990 The Chief (TV seriál)
1989 Stay Lucky (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
The Bretts (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Worlds Beyond (TV seriál)
1985 Summer Season (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
Charlie (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Jury (TV seriál)
1982 Shine On Harvey Moon (TV seriál)

Dokumentární

2003 Imagine (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace