foto

Ilian Bergala

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jonas (TV film)
2017 Prendre le large
Z Paříže do Paříže
2016 La Dream Team
2015 Belle gueule
2014 Le premier été (TV film)
Rodinka Belierových
2013 Le tableau
2012 Rue Mandar

TV seriály

2014 Policajtka Barbie (TV seriál)
Děti říkají pravdu (S02E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace