foto

Ceyda Ateş Toplusoy

  • nar. 14.10.1988 (31 let)
    Ankara, Central Anatolia Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hasret Bitti
Sol Şerit
2015 Adana İşi
2014 Gulyabani
2013 Aşk Ağlatır
2008 Çılgın Dersane Kampta
2006 Gülcü Baba (TV film)
2005 Algül ve Akgül (TV film)

TV seriály

2020 Çocuk (TV seriál)
Episode 18 (E18)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
2019 Çocuk (TV seriál)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
další epizody (15)
2015 Gamsız Hayat (TV seriál)
Tutar mı Tutar (TV seriál)
2014 Yılanların Öcü (TV seriál)
Çırağan Baskını (TV seriál)
2013 Firuze (TV seriál)
2012 Böyle Bitmesin (TV seriál)
Evlerden Biri (TV seriál)
2011 Vyměněné životy (TV seriál)
2010 Yer Gök Aşk (TV seriál)
2008 Doludizgin Yıllar (TV seriál)
Hayat Güzeldir (TV seriál)
2007 Kavak Yelleri (TV seriál)
Yalan Dünya (TV seriál)
2006 Ahh İstanbul (TV seriál)
Karagümrük Yanıyor (TV seriál)
2005 Aşk Oyunu (TV seriál)
Beşinci Boyut (TV seriál)
2004 Büyük Buluşma (TV seriál)
Cennet Mahallesi (TV seriál)
Gizli Dünyalar (TV seriál)
2003 Gurbet Kadını (TV seriál)
Hayat Bilgisi (TV seriál)
2002 Bulutbey (TV seriál)
Deliboran Destanı (TV seriál)
Yarım Elma (TV seriál)
2000 Hayat Bağları (TV seriál)
1998 Erguvan Yılları (TV seriál)
1997 Küçük İbo (TV seriál)
1995 Çiçek taksi (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Demet Akbağ İle Çok Aramızda (TV pořad)
Memet Özer ile Mutfakta (TV pořad)
2011 Burada Laf Çok (TV pořad)
1996 Beyaz Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky