foto

Metin Çekmez

  • nar. 26.7.1945 (74 let)
    Istanbul, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Yürek Çığlığı (TV film)
1999 Güvercin (TV film)
1992 Gölge Oyunu
1991 Siyabend-ü Xece
1987 Kurtar Beni
Sis
1985 Kurbağalar
Namuslu
1984 Atla Gel Şaban
Firar
1974 Kartal Yuvasi
1973 Yalancı Yarim
1972 Tatlı Dillim

TV seriály

2014 Kaderimin Yazıldığı Gün (TV seriál)
2013 20 Dakika (TV seriál)
İstanbul (E25)
Galata Köprüsü (E24)
Bursa (E23)
další epizody (25)
2011 Vyměněné životy (TV seriál)
2006 Kuşdili (TV seriál)
Tisíc a jedna noc (TV seriál)
2005 Köpek (TV seriál)
2004 Zümrüt (TV seriál)
2003 Baba (TV seriál)
2002 Sırlar Dünyası (TV seriál)
1998 İki Arkadaş (TV seriál)
1994 Kurtuluş (TV seriál)
Zirvedekiler (TV seriál)
1993 Süper Baba (TV seriál)
1986 Perihan Abla (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky