foto

Ben Cole

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Bílá vdova
1998 Lucia
1996 Witness Against Hitler (TV film)
1992 Ballad of Kid Divine, The
Jackpot
1989 Hranice šílenství
Kvílení vlkodlaků 5
1988 Tumbledown (TV film)
1987 Billy Kid a kulečníkový upír

TV seriály

2018 Sense8 (TV seriál)
Amor Vincit Omnia (S02E12)
2015 Stoupenci zla (TV seriál)
Zabít posla (S03E09)
2014 Vzpomínky (TV seriál)
Manhunt (S02E10)
1991 Clarissa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace