foto

Jaana Pesonen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Puluboin ja Ponin leffa
2008 Putoavia enkeleitä
2007 Katve (TV film)
2004 Arvon veli (TV film)
Tarralenkkarit (studentský film)
2000 Pelon maantiede
1999 Greippi
1992 Kesän viimeinen päivä (studentský film)

TV seriály

2018 Syke (TV seriál)
Helleinferno 4/4 (S05E08)
Helleinferno 3/4 (S05E07)
Helleinferno 2/4 (S05E06)
další epizody (8)
2017 Syke (TV seriál)
Jälkeläisiä (S04E10)
Lävistetty (S04E08)
Vaarallinen leikki (S04E07)
další epizody (9)
2016 Syke (TV seriál)
Laitataklaus (S03E08)
Myötä- ja vastamäessä (S03E07)
Hyvin hiljaa (S03E06)
další epizody (8)
2015 Syke (TV seriál)
Joulumaa (S02E10)
Pieni potilas (S02E08)
Löytölapsi (S02E07)
další epizody (8)
2014 Syke (TV seriál)
Laimeat lääkkeet (S01E10)
Pieni kylmä sydän (S01E09)
Julkinen eläin (S01E08)
další epizody (10)
Toisen kanssa (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2011 Tappajan näköinen mies (TV seriál)
Mies rajan takaa - osa 2 (E02)
2010 Sydänjää (TV seriál)
Episode 11 (S03E11)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (5)
2008 Harvoin Tarjolla (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Sydänjää (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 7 (S02E07)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (5)
2007 Sydänjää (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 2 (S01E02)
2003 Remontti (TV seriál)
1999 Hovimäki (TV seriál)
Salatut elämät (TV seriál)
1997 Sydän toivoa täynnä (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)

Dokumentární

2007 Muistikuvaputki (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Rouva Ruutu ja nuoriso-ongelma (TV pořad)
2009 Rouva Ruudun musiikinhistoria (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace