foto

Marjaana Pirskanen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1999 Vaarallinen kevät (TV film)
1995 Onnenlehti (TV film)
1978 Päivä ennen (TV film)

TV seriály

2014 Taivaan tulet (TV seriál)
Hyvien ihmisten juhla (S04E06)
2013 Taivaan tulet (TV seriál)
Ihmisiä suviyössä (S04E05)
Miss Marpleko itte (S04E04)
Oi jos mä matkamies maan (S04E03)
další epizody (10)
2011 Alavilla mailla hallanvaara (TV seriál)
Ei meitä voi säikyttää! (E03)
Maan korvessa kulkevi lapsosen tien (E02)
Maalta olet sinä tullut (E01)
Taivaan tulet (TV seriál)
Anna kaikkien kokkien kukkia (S02E12)
Varovasti sanoi rovasti (S02E11)
Wanha toweri (S02E10)
další epizody (6)
2010 Taivaan tulet (TV seriál)
Vanha velka satuttaa (S02E06)
Salakaato (S02E05)
Me Tarzan You Jane (S02E04)
další epizody (6)
2007 Punahilkka (TV seriál)
Turvetta ja timantteja (TV seriál)
Eksodus uhkakuville (E06)
Aika hyvä poliisiksi (E05)
Suo siellä, Viola täällä (E04)
2006 Turvetta ja timantteja (TV seriál)
Mustaa kultaa ja kuravelliä (E03)
Ei kivi miestä pahenna (E02)
Kuusniemeä koetellaan (E01)
2005 Meidän jengi (TV seriál)
2004 Kätevä emäntä (TV seriál)
Paavo ja Raili (TV seriál)
2002 Mooseksen perintö (TV seriál)
Viimeinen pamaus (E06)
Panokset kovenevat (E05)
Rauta-aika (E04)
2001 Mooseksen perintö (TV seriál)
Varma vastaus ongelmiin (E03)
Musta hevonen (E02)
Jo joutui armas aika (E01)
Peräkamaripojat (TV seriál)
Vilpittömästi sinun (E06)
Rakastukoon ken voi (E05)
Rakasta, kärsi ja uhkaile (E04)
další epizody (6)
2000 Ammattimies (TV seriál)
1998 Vain muutaman huijarin tähden (TV seriál)
Kovaa peliä Kuusniemellä (E06)
Huutoa ja uhkauksia (E05)
Kiisken kanssa kalassa (E04)
další epizody (6)

TV pořady

2004 Act!one (TV pořad)
2003 Harakanpesä (TV pořad)
Telakka (TV pořad)
1992 Tuttu juttu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky