foto

Roberto Escobar

  • nar. Habana, Kuba

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Crocodylus
Perseguida
2018 Devil's Tree: Rooted Evil
2017 A Change of Heart
2015 Agoraphobia
El Justiciero
Hidden Assets
2014 11 Grados de Culpa
2013 Manželství na kšeft (TV film)
2012 Unforgotten
2005 Kurýr 2
2003 Colombianos
2000 Libertad
Pro lásku či pro vlast: Příběh Artura Sandovala (TV film)
1995 Perezovi
1994 Můj táta hrdina
1993 Extralarge: Diamonds (TV film)
Peace Town
1992 Cena úspěchu dojde!
Garwood: válečný zajatec (TV film)
Keys, The (TV film)
Le Grand pardon II
Miss America: Behind the Crown (TV film)
1991 Oheň lásky
1990 Kořist (TV film)
1989 Cat Chaser
1986 Cuidado, hombres trabajando

TV seriály

2018 Mi Familia Perfecta (TV seriál)
2016 Bloodline (TV seriál)
Part 22 (S02E09)
2012 Město divů (TV seriál)
Mezi žraloky (S01E02)
2010 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Hot Property (S04E14)
2008 Hacienda Heights (TV seriál)
2007 Tiempo final (TV seriál)
2005 Al filo de la ley (TV seriál)
Decisiones (TV seriál)
One Tree Hill (TV seriál)
The Lonesome Road (S02E18)
2002 Daniela (TV seriál)
2001 Amantes del desierto (TV seriál)
1998 Corazón prohibido (TV seriál)
Fuego verde (TV seriál)
1997 Dos mujeres (TV seriál)
1996 Manantial, El (TV seriál)
Nostromo (TV seriál)
1994 Sueños y espejos (TV seriál)
1990 Corte tropical (TV seriál)
1989 Classe di ferro (TV seriál)

Dokumentární

2007 Shoot Down

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky