foto

Jukka Uhlgrén

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Kalevala – Uusi Aika
2012 Nightmare - Painajainen merellä
2010 Metsään
2008 Älä unta nää (TV film)
2006 Světla v soumraku
2003 Vieraalla maalla
2002 Umur
1993 Akvaariorakkaus
Hranice smrti
Ristilukki
Routasydän

TV seriály

2015 Koukussa (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2010 Sydänjää (TV seriál)
Episode 11 (S03E11)
1999 Salatut elämät (TV seriál)
1994 Mikset sä soita? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace