foto

Sam Huntington

  • nar. 1.4.1982 (35 let)
    Peterborough, New Hampshire, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Sam Huntington je americký herec. Narodil sa v Peterborough, New Hampshire. Jeho matka Christine Stabile vlastní a prevádzkuje Black Box Theatre, kde Sam odštartoval svoju kariéru. Jeho prastrýko Ralph Bellamy bol taktiež herec. Keď zomrel, bola jeho akademická cena za celoživotné dielo predaná práve Samovi. Dňa 12. augusta 2006 sa oženil so svojou priateľkou, herečkou Rachel Klein. Majú jedného syna a dcéru.

Jeho prvá rola bola vo filme HARVEST OF FIRE (1996), kde hral Nathana Hostetlera. Objavil sa tiež vo filmoch BULŠIT (2001), SUPERMAN SA VRACIA (2006) alebo FANBOYS (2008).

Matúš "Sufferer" Franko

Herecká filmografie

Filmy

2017 Psych: The Movie (TV film)
2016 Finding Sofia
Second Nature
Sully: Zázrak na řece Hudson
2015 How We Live (TV film)
Postradatelní agenti
2014 Veronica Marsová
2013 Three Night Stand
2010 Dylan Dog: Dead of Night
Tug
2009 Fanoušci
2007 Two Dreadful Children (TV film)
2006 Superman se vrací
2005 Divoká řeka
2004 Konec snění
Playboy z prváku
Raising Genius
2003 Ubaleno v Kansasu
2001 Bulšit
1999 Detroit Rock City
1997 Z džungle do džungle
1996 Ohnivé žně (TV film)

TV seriály

2017 The Expanse (TV seriál)
Paradigm Shift (S02E06)
2015 Vražedné Miami (TV seriál)
2014 Cena za lidskost (TV seriál)
There Goes the Neighborhood: Part 3 (S04E13)
House Hunting (S04E12)
Ramona the Pest (S04E11)
další epizody (13)
2013 Cena za lidskost (TV seriál)
Ruh-Roh (S03E13)
Always a Bridesmaid, Never Alive (S03E12)
If I Only Had Raw Brain (S03E11)
další epizody (13)
2012 Cena za lidskost (TV seriál)
It's My Party and I'll Die If I Want to (S02E13)
Partial Eclipse of the Heart (S02E12)
Don't Fear the Scott (S02E11)
další epizody (13)
2011 Cena za lidskost (TV seriál)
A Funny Thing Happened on the Way to Me Killing You (S01E13)
You're the One That I Haunt (S01E12)
Going Dutch (S01E11)
další epizody (13)
2007 It's a Mall World (TV seriál)
2004 Veronica Mars (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Blesková vražda (S03E04)

Dokumentární

2012 Syfy 20th Anniversary Special (TV film)
2010 Zrod komiksových superhrdinů
2006 Look, Up in the Sky: The Amazing Story of Superman (TV film)
Requiem for Krypton: Making 'Superman Returns'
1999 Miscellaneous Shit: Behind the Scenes of 'Detroit Rock City'

Hudební videoklipy

1999 Everclear - The Boys Are Back in Town (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Filmy

2016 Finding Sofia

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace