foto

James Hyde

  • nar. 9.10.1962 (56 let)
    Lancaster, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Ghost Forest
Good Mother, The (TV film)
2010 Beautysleep Symphony
Guns, Drugs and Dirty Money
2002 Are You a Serial Killer
2000 Elitní komando (TV film)
1998 Let's Talk About Sex
1997 The Blackout
1988 Dead or Alive: Rip It Up Live

TV seriály

2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
Two Days or the Number of Hours Within That Timeframe (E02)
2012 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Mrtvý! (S13E05)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Ranní budíček (S04E15)
2001 Miami Sands (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
Modelky a smrtelnice (S01E02)
1964 Another World (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 The 34th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace