foto

Gil Perkins

  • nar. 24.8.1907
    Melbourne, Victoria, Austrálie
  • zem. 28.3.1999 (91 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Zuřící býk
1979 Zajatec na Zendě
1976 Sherlock Holmes v New Yorku (TV film)
1973 Kráčející skála
1972 Co dál, doktore?
1970 Ztracený let (TV film)
1966 Batman
Black Dragon of Manzanar (TV film) - a.z.
Sombra, the Spider Woman (TV film) - a.z.
Strážní loď Sand Pebbles
1965 Největší příběh všech dob
Slavní jezdci
Velké závody
1963 Čtyři z Texasu
1962 Experiment in Terror
Jak byl dobyt Západ
Jako zabít ptáčka
Kid Galahad
Okamžik rozhodnutí
1961 Portrait of a Mobster
Valley of the Dragons
1960 Alamo
Guns of the Timberland
Spartakus
1959 Gunmen from Laredo
The Beat Generation
1958 High School Confidential!
Pirát
Tarzan and the Trappers
Violent Road
1957 Baby Face Nelson
Calypso Heat Wave
Shoot-Out at Medicine Bend
Teenage Thunder
1956 Bundle of Joy
Come Next Spring
1955 I Died a Thousand Times
Na východ od ráje
Phenix City Story, The
Pronásledování na moři
1954 Demetrius a gladiátoři
Charge of the Lancers
The Big Chase - a.z.
1953 Bandit Island
City of Bad Men
Code Two
I, the Jury
Private Eyes
The Clown
1952 Brave Warrior
Fearless Fagan
Gobs and Gals
Hans Christian Andersen
Listen, Judge
Plymouth Adventure
The Member of the Wedding
The Steel Fist
1951 Double Dynamite
His Kind of Woman
Chicago Calling
Liška pouště
Show Boat
1950 Cargo to Capetown
Double Deal
Nevěstin otec
The Flame and the Arrow
1949 Bride of Vengeance
Take Me Out to the Ball Game
The Lost Tribe
1948 G-Men Never Forget
Kidnapped
Souvenirs of Death
The Scar
The Three Musketeers
1947 Desire Me
Jesse James Rides Again
Killer McCoy
Son of Zorro
The Black Widow
The Brasher Doubloon
Twilight on the Rio Grande
1946 Plášť a dýka
Traffic with the Devil
1945 Bells of Rosarita
I'll Remember April
The Fatal Witness
1944 Abroad with Two Yanks
Captain America
Heavenly Days
The Desert Hawk
1943 G-men vs. the Black Dragon
Na titulní stránce
No Time for Love
Slightly Dangerous
The Man from Down Under
Whistling in Brooklyn
1942 A Desperate Chance for Ellery Queen
Journey for Margaret
Just Off Broadway
Karibští piráti
Paní Miniverová
Skvělí Ambersonové
Spy Smasher
The Big Street
V zajetí minulosti
1941 A Yank in the R.A.F.
Hello, Sucker
Hellzapoppin
Riders of Death Valley
1940 Wildcat Bus
1939 Blackmail
Confessions of a Nazi Spy
Melodie na bruslích
Nick Carter - Master Detective
1937 Fight for Your Lady
God's Country and the Woman
Chicago hoří
Stateční kapitáni
1936 Mummy's Boys
1935 A Feather in Her Hat
Danteho peklo
The Nitwits
Vzpoura na lodi Bounty
1933 King Kong
1932 Madison Sq. Garden
1930 Konec cesty
1929 The Divine Lady

TV seriály

1973 Shaft (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Chléb a hry (S02E14)
1967 Cimarron Strip (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Daktari (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
T.H.E. Cat (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Lost in Space (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1962 It's a Man's World (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
1960 Thriller (TV seriál)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Casey Jones (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Circus Boy (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Crusader (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
1950 The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)

Dokumentární

1987 Buster Keaton: A Hard Act to Follow (TV film)

TV pořady

1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace