foto

Matt Riedy

  • nar. Buffalo, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Enemy Within
Hoax
I Am That Man
Loners
2018 Charlie Says
Dámský klub
Skrytá hrozba (TV film)
Smrtící erupce
2017 Lemonade
2016 Broken Vows
Pacific Standard Time
2015 Down Dog (TV film)
Holiday Breakup
2014 Frank vs. God
OUTsideři
Soudce
2013 Coffee Town
The Den
2012 A Green Story
Divoši
Mr. Christmas (TV film)
2011 Arthur and the Bunnies
2010 Big Time Christmas (TV film)
2009 Loaner
The Red Canvas
2007 Delta fór
Zkažené mládí
2006 Boy Culture
Friendly Fire
2003 G-Sale
2000 Alej milenců
1999 Nehoda (TV film)
1998 Carried Away

TV seriály

2019 Šťastné a veselé a tak podobně (TV seriál)
Překážky (E03)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Roger a já (S03E12)
2017 Broken Sidewalk (TV seriál)
The Last Tycoon (TV seriál)
A More Perfect Union (E07)
Tohle jsme my (TV seriál)
Jednička (S02E08)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Kamaomao, země příběhů (S08E05)
2016 Skandál (TV seriál)
Trump Card (S05E20)
2015 Skandál (TV seriál)
Baby, It's Cold Outside (S05E09)
Get Out of Jail, Free (S05E06)
Pomsta (TV seriál) - a.z.
Exposure (S04E19) - a.z.
2014 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Láska bolí (S01E08)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Svatba 2/2 (S05E24)
Svatba 1/2 (S05E23)
2013 Wilfred (TV seriál)
Delusion (S03E06)
Shame (S03E05)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Pán prstenů (S03E12)
2012 G.C.B. (TV seriál)
Procitnutí (TV seriál)
That's Not My Penguin (E06)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Hartovo srdce (S01E17)
Pomsta (TV seriál)
Rodokmen (S02E08)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Civilní ztráty (S04E08)
Zpátky do školy (TV seriál)
Studium nedostupné (S03E19)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Malý polibek, část 1 (S05E01)
2011 Mr. Sunshine (TV seriál)
Mstitel Cape (TV seriál)
RCVR (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
Debts and Accounts (S02E10)
Událost (TV seriál)
Strain (E18)
Zákon gangu (TV seriál)
Hands (S04E10)
2010 Pohotovost Miami (TV seriál)
Párty na klíč (TV seriál)
Joel Munt's Big Deal Party (S02E08)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Malá noční hudba (S06E21)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Vražedná identita (S01E10)
Dům loutek (TV seriál)
The Left Hand (S02E06)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
I Love the Knight Life (E17)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Unwritten (S02E03)
Havárie (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a Santa Claus (S02E11)
Za svitu měsíce (TV seriál)
Sonata (E16)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Let č. 1 (S02E02)
Odložené případy (TV seriál)
Dny slávy (S06E01)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Bridge (S01E05)
Odložená žena (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
In Which We Meet Addison, a Nice Girl from Somewhere Else (S01E01)
Za rozbřesku (TV seriál)
What If He Walks Away? (E11)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Lucky (S03E08)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Spalovač tuku (S03E15)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Určený cíl (S05E08)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Spiknutí (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2000 Uprchlík (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Standup and Away! with Brian Regan (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2009 Actors Entertainment (TV pořad)
Lopez Tonight (TV pořad)
2006 Talkshow with Spike Feresten (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky