foto

Chad Faust

  • nar. 14.7.1980 (38 let)
    Victoria, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Better Start Running
2013 Watercolor Postcards
2012 Listener, The
2011 Red & Blue Marbles
2009 Plus One
2007 Descent
2005 Kouzlo Grace
Tamara
2004 Ranč (TV film)
Černá ovce
2003 Ach ty ženy!
2002 Bang, bang, seš mrtvej! (TV film)
Sladkých sedmnáct
Taken

TV seriály

2015 Motiv (TV seriál)
Amatéři (S03E11)
2011 Dr. House (TV seriál)
Volným pádem (S07E16)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
73 vteřin (S12E01)
2010 Lone Star (TV seriál)
Pohotovost Miami (TV seriál)
2009 Záchranka San Francisco (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Ženy na křídlech (S07E05)
2008 Hrdinové (TV seriál)
Dualita (S03E13)
Náš otec (S03E12)
Kriminálka New York (TV seriál)
Cena života (S05E05)
2007 4400 (TV seriál)
The Great Leap Forward (S04E13)
Tiny Machines (S04E12)
Ghost in the Machine (S04E11)
další epizody (13)
2006 4400 (TV seriál) - herec, a.z.
Padesát na padesát (S03E12)
Bleskový útok (S03E11)
Evangelium podle Coliera (S03E10)
další epizody (4)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Nečekané napadení (S05E11)
Spanilá jízda (S05E07)
2005 4400 (TV seriál)
Mámy šéfové (S02E12)
Pátá stránka (S02E11)
Pod zámkem (S02E10)
další epizody (12)
2004 4400 (TV seriál)
Bílé světlo (S01E05)
Zkouška ohněm (S01E04)
Shromáždění (S01E03)
další epizody (5)
2003 Black Sash (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Návštěvník (S02E18)
2002 Uneseni (TV seriál)
Beyond the Sky (E01)
2001 SK8 (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace