foto

Kate Fahy

  • nar. Dublin, Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Brilliance
2014 Podezření pana Whichera: Společensky nepřijatelné (TV film)
2010 Archipelago
2008 Odpor
2006 Svědek (TV film)
The Living and the Dead
2005 Cherished (TV film)
2001 Čtvrtý anděl
2000 A Likeness In Stone (TV film)
1984 The Terence Davies Trilogy
1980 Life for Christine (TV film)
1976 Children

TV seriály

2019 Don't Forget the Driver (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2014 Smrt v ráji (TV seriál)
Rue Morgue (S03E08)
2011 Hodinka (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
2002 Porota (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Pure Wickedness (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Frontiers (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Vražda na golfovém hřišti (S06E03)
1991 Salón Eliott (TV seriál)
1988 The Play on One (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1984 Oxbridge Blues (TV seriál)
1983 Storyboard (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Bognor (TV seriál)
Roger Doesn't Live Here Anymore (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Target (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Couples (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Nearly Man, The (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky