foto

Enrico Caruso

  • nar. 25.2.1873
    Neapol, Kampánie, Itálie
  • zem. 2.8.1921 (48 let)
    Neapol, Kampánie, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Nedokončená skladba - a.z.
1950 September Affair - a.z.
1949 Song of Surrender - a.z.
1919 The Splendid Romance
1918 My Cousin
1911 Lucia di Lammermoor
1907 Lucia di Lammermoor

Dokumentární

2007 Vzpomínka na Jarmilu Novotnou (TV film) - a.z.
2002 Century of the Self, The (TV seriál) - a.z.
1997 Legenden (TV seriál) - a.z.
1993 American Justice: Target - Mafia (TV seriál) - a.z.
1957 The Twentieth Century (TV seriál) - a.z.
1950 Fifty Years Before Your Eyes - a.z.
Herrliche Zeiten - a.z.
The Golden Twenties - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace