foto

Frank Perry

  • nar. 21.8.1930
    New York City, New York, USA
  • zem. 29.8.1995 (65 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1987 Hello Again
1985 Nebezpečné situace
1984 J.F.K.: A One-Man Show (TV film)
1982 Monsignor
1981 Drahá maminko
1980 Skag (TV film)
1979 Dummy (TV film)
1975 Ranč Deluxe
1974 Man on a Swing
1972 Play It As It Lays
1971 Doc
1970 Diary of a Mad Housewife
1969 Last Summer
Trilogy
1968 Plavec
1967 Thanksgiving Visitor, The (TV film)
1963 Ladybug Ladybug
1962 David a Líza

Dokumentární

1992 On the Bridge

Scenáristická filmografie

Filmy

1981 Drahá maminko

Producentská filmografie

Filmy

1987 Hello Again
1985 Nebezpečné situace
1972 Play It As It Lays
1971 Doc
1970 Diary of a Mad Housewife
1969 Trilogy
1968 Plavec
1967 Among the Paths to Eden (TV film)
Thanksgiving Visitor, The (TV film)
1963 Ladybug Ladybug

TV seriály

1966 ABC Stage 67 (TV seriál)

Dokumentární

1992 On the Bridge

Herecká filmografie

Filmy

1962 David a Líza
1947 Bush Pilot

TV seriály

1954 On Camera (TV seriál)

Host

TV pořady

1969 The David Frost Show (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace