foto

Taisto Oksanen

  • nar. 2.1.1964 (54 let)
    Kotka, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tom of Finland
2016 Pod ochrannými křídly
2014 Show ei lopu koskaan
2013 Vše pro vlast
2011 Kotirauha
Vares - Huhtikuun tytöt
2009 Joulukuusivarkaat (TV film)
Toinen jalka haudasta
2008 Putoavia enkeleitä
2007 Tali-Ihantala 1944
2006 Mogadishu Avenue
2005 Puhdas päämäärä (TV film)
2002 Kymmenen riivinrautaa
2001 Ken tulta pyytää
1998 Hämähäkkihuijaus (TV film)
1997 Palava rakkaus (TV film)
1995 Kosketa minua
1994 Rondaus
1993 Frank Viides (TV film)

TV seriály

2016 Erinomanlaiset (TV seriál)
2014 Klikkaa mua (TV seriál)
Sebastian (S02E02)
2008 Harvoin Tarjolla (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Ylikävely (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2007 Röyhkeä diplomaatti (TV seriál)
2005 Tahdon asia (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 10 (E10)
další epizody (11)
2004 Me Stallarit (TV seriál)
Sairaskertomuksia (TV seriál)
2002 Tummien vesien tulkit (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
Ratikka-Raimo (TV seriál)
1998 Ansa ja Oiva (TV seriál)
Samaa sukua, eri maata (TV seriál)
Team Ahma (TV seriál)
1997 Vuoroin vieraissa (TV seriál)
Yövieraat on sallittu (E08)
1995 Kotikatu (TV seriál)
1993 Iltalypsy (TV seriál)
Puhtaat valkeat lakanat (TV seriál)

Dokumentární

2015 Ompelijatar

TV pořady

2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace