foto

John Salley

  • nar. 16.4.1964 (53 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Something Like a Business
2009 Báječný svět shopaholiků
Černej Dynamit
2007 Bacha na balóny
2005 On the One
Večer pro dámy (TV film)
2004 Dnes se polepším (TV film)
Hair Show
Miss USA (TV film)
Mr. 3000
2003 Mizerové II
2000 Nejlepší vánoční dárek (TV film)
1996 Eddie
1995 Mizerové

TV seriály

2011 Cook Her Pants Off (TV seriál)
2010 Dag (TV seriál)
Hollywood Uncensored with Sam Rubin (TV seriál)
Love That Girl! (TV seriál)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
2005 Noah's Arc (TV seriál)
2004 Come to Papa (TV seriál)
Family Face Off: Hollywood (TV seriál)
Zachraň mě (TV seriál)
2002 Baby Bob (TV seriál)
2000 Girlfriends (TV seriál)
Syn pláže (TV seriál)
1998 Getting Personal (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Malcolm & Eddie (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1994 All-American Girl (TV seriál)

Dokumentární

2017 Food Heals
2012 Lunch Hour
2010 Holy Crap! I Wanna Go Vegan
Skin Trade
2007 Heckler
2003 G-Phoria (TV film)

TV pořady

2017 Talk Show the Game Show (TV pořad)
2009 Brian McKnight Show, The (TV pořad)
Comedy Central Roast of Larry the Cable Guy (TV pořad)
The Mo'Nique Show (TV pořad)
2009 World Series of Poker (TV pořad)
2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
2006 Rachael Ray (TV pořad)
2005 Howard Stern on Demand (TV pořad) - herec, a.z.
2003 I'm a Celebrity, Get Me Out of Here! (TV pořad)
New Tom Green Show, The (TV pořad)
Show Sharon Osbourneové (TV pořad)
2001 Primetime Glick (TV pořad)
Weakest Link (TV pořad)
WWF Tough Enough (TV pořad)
1999 The Man Show (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
Sin City Spectacular (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace