foto

Walter A. Franke

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1982 Zaubergarten (TV film)
1972 Sprintorgasmic (studentský film)
1971 ...ein weicher, warmer, unübersichtlicher Widerstand (studentský film)
Der Job (studentský film)
Der Job (studentský film)
1969 Worte und Musik (studentský film)

TV seriály

2010 Hanna - Folge deinem Herzen (TV seriál)
2009 Alisa - Jdi za svým srdcem (TV seriál)
2007 Ahornallee (TV seriál)
2005 Julie, cesta ke štěstí (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)

Dokumentární

2012 Gabriele Münter
1988 Franz Osten - Ein Bayer in Bombay
1970 Kunst auf der Kohle (studentský film)
Lausbubenmagazin (koncert)

Kameramanská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1982 Zaubergarten (TV film)
1972 Sprintorgasmic (studentský film)

Dokumentární

1970 Lausbubenmagazin (koncert)

Herecká filmografie

Filmy

1969 Karelia Suite (studentský film)

Producentská filmografie

TV seriály

1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace