foto

Džun'ičiró Tanizaki

  • nar. 24.7.1886
    Tokio, Japonsko
  • zem. 30.7.1965 (79 let)
    Kjóto, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2017 Kami to hito to no aida - povídka
2009 Hakudžicumu - povídka
2008 Shunkinshô - kniha
2006 Manji - kniha
Šisei - povídka
1997 Kagi - kniha
1987 Dagboek van een oude dwaas - kniha
Hakujitsumu zoku - povídka
1985 Berlin Affair, The - kniha
1983 Kagi - kniha
Klíč - kniha
Manji - kniha
Oiran - kniha
Sasamejuki - kniha
1981 Hakudžicumu - povídka
1980 Naomi - kniha
1974 - kniha
1972 Sanka - kniha
1969 Oni no sumu yakata - povídka
1967 Čidžin no ai - kniha
1966 Irezumi - kniha
1965 Lumpové - povídka
1964 Hakudžicumu - povídka
Mandži - kniha
1963 Daidokoro taiheiki - kniha
1962 Fûten Rôjin nikki - kniha
1961 Okoto to Sasuke - povídka
1960 Čidžin no ai - kniha
1959 Kagi - kniha
Sasamejuki - povídka
1956 Neko to shozo to futari no onna - kniha
1954 Shunkin monogatari - kniha
1952 Okuni to Gohei - povídka
1951 Slečna Oju - kniha
1950 Sasamejuki - kniha
1949 Chijin no ai - kniha
1935 Okoto to Sasuke - kniha

TV seriály

2018 Heisei sasamejuki (TV seriál) - kniha
1986 Seišun anime zenšú (TV seriál) - kniha
1973 Onna Sono Ai no Sirizu (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky