foto

Stefan Rudolf

  • nar. 15.1.1974 (46 let)
    Rathenow, Braniborsko, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Schoko
2019 Ella Schön - Die nackte Wahrheit (TV film)
Und tot bist Du! – Ein Schwarzwaldkrim (TV film)
2017 Die Chefin - Prager Kristalle (TV film)
2014 Alles muss raus - Eine Familie rechnet ab (TV film)
2012 Der Heiratsschwindler und seine Frau (TV film)
Die Geisterfahrer (TV film)
Ins Blaue
Insensibles
Offroad
On the Inside
Operation Zucker (TV film)
2011 Am Kreuzweg (TV film)
Die Ausbildung
On the Inside
Tatort - Tödliche Ermittlungen (TV film)
2010 Glückliche Fügung
Nečekané štěstí (TV film)
Zkáza lodi Laconia (TV film)
2009 Místo činu - Holčičky (TV film)
Pustá krajina/exteriér/den (TV film)
Schläft ein Lied in allen Dingen
2008 Místo činu: Stuttgart - Na hranici zákona (TV film)
2007 Der Mungo (studentský film)
2006 Blackout: Vražedné vzpomínky (TV film)
Leben mit Hannah
2005 Die Bluthochzeit
Gisela
Hier kriegt keiner was geschenkt (studentský film)
2003 Die Musterknaben - 1000 und eine Nacht (TV film)

TV seriály

2020 Ein Krimi aus Passau (TV seriál)
Die Donau ist tief (E02)
Freund oder Feind (E01)
Stralsund (TV seriál)
Blutlinien (E16)
2019 Hanna (TV seriál)
Father (S01E04)
City (S01E03)
2017 Bettys Diagnose (TV seriál)
Neustart (S04E12)
2013 Správná dvojka (TV seriál)
Die Frau des Freundes (E56)
2012 Die Chefin (TV seriál)
2010 Dva muži zákona (TV seriál)
Nachtschicht (TV seriál)
Das tote Mädchen (E08)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Ganz nah dran (S10E11)
2009 SOKO Wismar (TV seriál)
Der Mann aus Calais (S06E20)
Nachtschicht (TV seriál)
Wir sind die Polizei (E07)
Kobra 11 (TV seriál)
Černá Madonna (S13E15)
2008 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Tödliche Nachbarschaft (S01E06)
Policie Hamburk (TV seriál)
Angst (S02E17)
2007 Dr. Psycho - Die Bösen, die Bullen, meine Frau und ich (TV seriál)
GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
Post Mortem (TV seriál)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2006 Alles über Anna (TV seriál)
Die Familienanwältin (TV seriál)
2005 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Vier Zeugen und ein Todesfall (S05E21)
2004 V podezření (TV seriál)
Nejlepší přátelé (E04)
Big Ben (TV seriál)
V dobrých rukách (S11E05)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2009 Fräulein Stinnes fährt um die Welt (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky