foto

Jaecki Schwarz

  • nar. 26.2.1946 (74 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Wuff
2013 Meine Schwestern
Polizeiruf 110 - Laufsteg in den Tod (TV film)
2012 Polizeiruf 110 - Bullenklatschen (TV film)
Polizeiruf 110 - Raubvögel (TV film)
2011 Polizeiruf 110 - Blutige Strasse (TV film)
Polizeiruf 110 - Ein todsicherer Plan (TV film)
Polizeiruf 110 - Leiser Zorn (TV film)
2010 Polizeiruf 110 - Blutiges Geld (TV film)
Polizeiruf 110 - Risiko (TV film)
Polizeiruf 110 - Schatten (TV film)
2009 Polizeiruf 110 - Der Tod und das Mädchen (TV film)
Polizeiruf 110 - Fehlschuss (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod im Atelier (TV film)
Sněhurka (TV film)
2008 Das Traumpaar (TV film)
Insel des Lichts (TV film)
Loď snů - Rio de Janeiro (TV film)
Polizeiruf 110 - Keiner schreit! (TV film)
Polizeiruf 110 - Wolfsmilch (TV film)
Polizeiruf 110 -Taximord (TV film)
2007 Polizeiruf 110 - Tod eines Fahnders (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod in der Bank (TV film)
Polizeiruf 110 - Verstoßen (TV film)
Suchkind 312 (TV film)
Vertraute Angst (TV film)
2006 Hilfe, meine Tochter heiratet (TV film)
Kabriolet (TV film)
Polizeiruf 110 - Bis dass der Tod Euch scheidet (TV film)
Polizeiruf 110 - Schneewittchen (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod im Ballhaus (TV film)
Reine Formsache
2005 Loď snů - Burma / Myanmar (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Tote aus der Saale (TV film)
Polizeiruf 110 - Heimkehr in den Tod (TV film)
Polizeiruf 110 - Vollgas (TV film)
Červená Karkulka (TV film)
2004 Ein Engel namens Hans-Dieter (TV film)
Ein Gauner Gottes (TV film)
Gram
Jantarový talisman (TV film)
Polizeiruf 110 - Barbarossas Rache (TV film)
Polizeiruf 110 - Ein Bild von einem Mörder (TV film)
Polizeiruf 110 - Rosentod (TV film)
2003 Auch Erben will gelernt sein (TV film)
On nebo žádný jiný (TV film)
Polizeiruf 110 - Doktorspiele (TV film)
Polizeiruf 110 - Kopf in der Schlinge (TV film)
Polizeiruf 110 - Mama kommt bald wieder (TV film)
Zamilovaní zloději (TV film)
Zamilovaný, ale bohatý (TV film)
2002 Ein Sack voll Geld (TV film)
Polizeiruf 110 - Angst um Tessa Bülow (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Spieler (TV film)
Polizeiruf 110 - Henkersmahlzeit (TV film)
Sněhulák hledá Sněhulačku (TV film)
Zwei alte Gauner (TV film)
2001 Loď snů - Mexiko (TV film)
Polizeiruf 110 - Jugendwahn (TV film)
Polizeiruf 110 - Kurschatten (TV film)
Polizeiruf 110 - Zerstörte Träume (TV film)
2000 Das Herz des Priesters (TV film)
Jugendsünde (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Smrt poldy (TV film)
Polizeiruf 110 - Bis zur letzten Sekunde (TV film)
Polizeiruf 110 - Blutiges Eis (TV film)
Polizeiruf 110 - Böse Wetter (TV film)
Polizeiruf 110 - Tote erben nicht (TV film)
Rotlicht - In der Höhle des Löwen (TV film)
Zwei Dickköpfe mit Format (TV film)
1999 Der Elefant in meinem Bett (TV film)
Drei Gauner, ein Baby und die Liebe (TV film)
Polizeiruf 110 - Mordsfreunde (TV film)
Polizeiruf 110 - Sumpf (TV film)
1998 Männer sind was Wunderbares - 24 Stunden Wahrheit (TV film)
Polizeiruf 110 - Discokiller (TV film)
Polizeiruf 110 - Rot ist eine schöne Farbe (TV film)
Polizeiruf 110 - Todsicher (TV film)
Spuk aus der Gruft
1997 Familie zum Küssen, Eine (TV film)
Polizeiruf 110 - Die falsche Sonja (TV film)
Polizeiruf 110 - Heißkalte Liebe (TV film)
Une femme sur mesure (TV film)
Vánoční horečka
1996 Komisařka Rosa Roth - Ztracený život (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Pferdemörder (TV film)
Polizeiruf 110 - Der schlanke Tod (TV film)
Polizeiruf 110 - Lauf oder stirb (TV film)
1995 Eine fast perfekte Liebe (TV film)
Grube, Die (TV film)
Heimatgeschichten - Alte Freunde (TV film)
Heimatgeschichten - Sprung ins Glück (TV film)
Mobbing: Die lieben Kollegen (TV film)
Na pokraji smrti
Polizeiruf 110 - Bruder Lustig (TV film)
Spreebogen (TV film)
Verliebte Feinde (TV film)
1994 Babysitter (TV film)
Burning Life
Ich klage an (TV film)
1993 Im Himmel hört Dich niemand weinen
Männer vom K3 - Dreckiges Geld, Die (TV film)
Rosenemil
Rotlicht (TV film)
Wer zweimal lügt (TV film)
1992 Alles Lüge
Die Spur des Bernsteinzimmers
Geheimakte Lenz (TV film)
Jeď trabi jeď 2
Zázračná léta (TV film)
1991 Der Rest, der bleibt (TV film)
Der Tangospieler
Stein
Vanek-Trilogie (TV film)
1990 Abschiedsdisko
Alter Schwede (TV film)
Erster Verlust
1989 Der Mantel des Ketzers (TV film)
Großer Frieden (TV film)
Polizeiruf 110 - Mitternachtsfall (TV film)
Schulmeister Spitzbart (TV film)
Späte Ankunft (TV film)
Zwei schräge Vögel
1988 Die Bestie (TV film)
Ich liebe dich - April! April!
Stunde der Wahrheit (TV film)
1987 Polizeiruf 110 - Abschiedslied für Linda (TV film)
Princ Zaječí srdce
1986 1913 (TV film)
Aus dem bürgerlichen Heldenleben: 1913 (TV film)
Autoškola
Ernst Thälmann (TV film)
Jungfer Miras Mirakel (TV film)
So viele Träume
1985 Haifischfütterer, Der
1984 Ach du meine Liebe (TV film)
Auf dem Sprung
Kaskade rückwärts
1983 Das Interview (TV film)
Fariaho
Im Spiegel (TV film)
1982 Děvče a chlapec (TV film)
Hotel Polan und seine Gäste (TV film)
Wilhelm Meisters theatralische Sendung (TV film)
Wo gibt's denn so was? (TV film)
1981 Asta, můj andílek
Nora S. (TV film)
Občanská záruka na jeden rok
Stunde der Töchter, Die
Tajemný jakobín
Wie wär's mit uns beiden?
1980 Glück im Hinterhaus
Mein Vater Alfons
Puppen für die Nacht (TV film)
Všechna moje děvčata
1979 Ding im Schloß, Das
Einfach Blumen aufs Dach
Rache des Kapitäns Mitchell, Die (TV film)
1978 Ein Mädchen aus Schnee
Šelma
1977 Die zertanzten Schuhe (TV film)
1976 Ein verdammt schöner Tag (TV film)
Koncert pro pánvičku a orchestr
Modré světlo
1975 Suse, liebe Suse
V zemi blahobytu (TV film)
1974 Der Nackte Mann auf dem Sportplatz
1973 Zweite Leben des F.W.G. Platow, Das
1972 Klíče
Lützower
Navzdory všemu
Ten třetí
1971 Du und ich und Klein-Paris
Ein Mann, der sterben muß (TV film)
Šípková Růženka
1970 Koupíme si požární auto
1969 Krupp und Krause (TV film)
Weite Straßen, stille Liebe
1968 Bylo mi devatenáct
1967 Geschichten jener Nacht
Kaule

TV seriály

2020 Správná dvojka (TV seriál)
Abgetaucht (E80)
2019 Správná dvojka (TV seriál)
Tödliche Seilschaften (E79)
Erntedank (E78)
Eiskalt (E77)
2018 Správná dvojka (TV seriál)
Tödlicher Seitensprung (E76)
Tod einer Studentin (E75)
Preis der Schönheit (E74)
2017 In aller Freundschaft (TV seriál)
Alles unter Kontrolle (S20E24)
Ein Freund in der Not (S20E22)
Správná dvojka (TV seriál)
Familienbande (E73)
Wespennest (E72)
Gestorben wird immer (E71)
další epizody (6)
2016 Správná dvojka (TV seriál)
Nathalie (E67)
Tödliche Botschaft (E66)
Knastelse (E65)
další epizody (4)
2015 Správná dvojka (TV seriál)
Tödliches Vermächtnis (E63)
Beste Freunde (E62)
Stirb einsam! (E61)
další epizody (4)
2014 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Der Priester ist tot (S06E09)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Der Moment der Wahrheit (S17E28)
Správná dvojka (TV seriál)
Späte Rache (E59)
Der Freitagsmann (E58)
Alte Wunden (E57)
2013 In aller Freundschaft (TV seriál)
Zwangslagen (S16E36)
Täuschungsmanöver (S16E24)
Tanz mit dem Teufel (S16E09)
Správná dvojka (TV seriál)
Die Frau des Freundes (E56)
Die Frau im roten Kleid (E55)
Prager Frühling (E54)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Unterstellungen (S15E38)
Správná dvojka (TV seriál)
Schöner wohnen (E53)
Eine Tote zu viel (E52)
Die Gottesanbeterin (E51)
2011 Správná dvojka (TV seriál)
Gnadenlos (E50)
Am Abgrund (E49)
Tödliches Schweigen (E48)
další epizody (4)
2010 Správná dvojka (TV seriál)
Im Zwielicht (E46)
Dschungelkampf (E45)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Rein-Raus-Boxer (S09E02)
Správná dvojka (TV seriál)
Das große Fressen (E44)
La Paloma (E43)
Geschlechterkrieg (E42)
další epizody (4)
2008 Správná dvojka (TV seriál)
Mit aller Macht (E40)
Freundinnen (E39)
Hungrige Seelen (E38)
2007 In aller Freundschaft (TV seriál)
Geplatzte Träume (S10E02)
Správná dvojka (TV seriál)
Unter Wölfen (E37)
Blutige Ernte (E36)
Stumme Wut (E35)
2006 Berlín 1905 (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Zahn um Zahn (E34)
Gier (E33)
Dunkle Schatten (E32)
další epizody (4)
2005 Správná dvojka (TV seriál)
Ihr letzter Kunde (E30)
Lebende Ziele (E29)
2004 Správná dvojka (TV seriál)
Sicherheitsstufe 1 (E28)
Der Verdacht (E27)
2003 Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Das große Schweigen (E26)
Blutsbande (E25)
Kollege Mörder (E24)
2002 Der Kleine Mönch (TV seriál)
Speciální jednotka (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Kinderträume (E23)
Träume und Lügen (E22)
Der Mann, den ich hasse (E21)
2001 Liebesau - die andere Heimat (TV seriál)
Mein Leben & ich (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Verraten und verkauft (E20)
Der schöne Tod (E19)
Kleine Fische, große Fische (E18)
další epizody (4)
2000 Správná dvojka (TV seriál)
Der Todfeind (E16)
Bankraub (E15)
Tödliche Rache (E14)
1999 Horečka (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Der Fremde in meinem Haus (S01E17)
Správná dvojka (TV seriál)
Braunauge (E13)
Die Natter (E12)
Der letzte Kampf (E11)
další epizody (4)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
Schloss Einstein (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Uhoď (S02E14)
Ulice Berlína (TV seriál)
Hackfleisch (S03E03)
Správná dvojka (TV seriál)
Das Bombenspiel (E09)
Auge um Auge (E08)
1997 Mama ist unmöglich (TV seriál)
Nikola (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Generální zkouška (S02E11)
Správná dvojka (TV seriál)
Mordlust (E06)
1996 Wolkenstein (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Eins zu Eins (E05)
Kaviar Connection (E03)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
Mordslust (TV seriál)
Staatsanwältin, Die (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Stefanie - nový začátek (TV seriál)
Zu Fuß und ohne Geld (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Smíšená dvouhra (E01)
Wir sind auch nur ein Volk (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Karfunkel (TV seriál)
1990 Achterbahn (TV seriál)
Spreewaldfamilie (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Alles umsonst (E125)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
Spuk von draussen (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1984 Nemilosrdná fronta (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1979 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Ein reizender Abend (E64)
1978 Gefährliche Fahndung (TV seriál)
Marx und Engels - Stationen ihres Lebens (TV seriál)
Schauspielereien (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1973 Eva und Adam (TV seriál)
Legenda o Stülpnerovi (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 I ve smrti sami (TV seriál)
Rottenknechte (TV seriál)

Dokumentární

2016 Großes Kino made in DDR (TV film)
2011 Harald Juhnke - Der Entertainman (TV film)
2000 Deutschlandspiel (TV film)

Divadelní záznam

1987 Der Hauptmann von Köpenick (divadelní záznam)
1986 Die lustigen Weiber von Windsor (divadelní záznam)
1982 Jegor Bulytschow und die Anderen (divadelní záznam)
1980 Blaue Pferde auf rotem Gras (divadelní záznam)
1978 Das Leben des Galileo Galilei (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
2010 Kanzleramt Pforte D (TV pořad)
2009 Talk im Hangar-7 (TV pořad)
2004 Zibb (TV pořad)
2000 Abschied ist ein leises Wort (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1978 Ein Herz für Kinder (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky