foto

Erik S. Klein

  • nar. 6.2.1926
    Radebeul, Německá říše
  • zem. 22.10.2002 (76 let)
    Königs Wusterhausen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Alter schützt vor Liebe nicht (TV film)
1987 Der Staatsanwalt hat das Wort - Leben auf Vorschuß (TV film)
Ganz in Familie (TV film)
1986 Die lustigen Weiber von Windsor (divadelní záznam)
Michael Unger (TV film)
1984 Die schöne Kurtisane (TV film)
1983 Der Mann mit dem Ring im Ohr
1982 Berühmte Ärzte der Charité: Arzt in Uniform (TV film)
Der Teufelskreis (TV film)
Wenn ich dich nicht hätte (TV film)
1981 Adel im Untergang (TV film)
So viel Wind und keine Segel (TV film)
Zwei Freunde in Preußen (TV film)
1980 Glück und Glas (TV film)
Puppen für die Nacht (TV film)
1979 Der Staatsanwalt hat das Wort - Zur Feier des Tages (TV film)
Die blonde Geisha (TV film)
1978 Das unsichtbare Visier - King-Kong-Grippe 1 (TV film)
Das unsichtbare Visier - King-Kong-Grippe 2 (TV film)
Die Urlauber (TV film)
Hiev up (TV film)
1977 Pasáček zajíců (TV film)
Verfolgung (TV film)
1974 Kriminalfälle ohne Beispiel - Nach Abpfiff Mord (TV film)
1973 Auf dem Flug nach Havanna (TV film)
Den Wolken ein Stück näher (TV film)
Unterm Birnbaum
1972 Der große Ferienscheck
Kriminalfälle ohne Beispie - Der Fall Brühne-Fehrbach (TV film)
1971 Der Staatsanwalt hat das Wort - Anatomie eines Unfalls (TV film)
Istanbul-Masche (TV film)
Mein Freund (TV film)
1970 Die Kassette (TV film)
Zwei Briefe an Pospischiel (TV film)
1968 Der Kristallspiegel (TV film)
1967 Television (TV film)
1965 Der Mann mit dem Gewehr (TV film)
Mit denen nicht! (TV film)
Parkstraße 13 (TV film)
1964 Liebe macht manchmal auch glücklich (TV film)
Sommer in Heidkau (TV film)
1963 Alle Menschen sind gleich geboren (TV film)
Fernsehpitaval - Die Affäre Heyde-Sawade (TV film)
1962 Der Hexer (TV film)
Einer von uns
1961 Die unbekannte Größe (TV film)
Drei Mann auf einem Pferd (TV film)
Schatten eines Mädchens (TV film)
1960 Das Stacheltier - Knopfgeschichte
Projekt Merkur (TV film)
1959 Das Stacheltier - Zwischen Zoo und Schöneberg
Der Alchimist (divadelní záznam)
Tanja
1958 Das Stacheltier - Folge 140
1957 Herr Puntila und sein Knecht Matti (divadelní záznam)
Polonia-Express (TV film)
1956 Startverbot (TV film)
1955 Lysistrata (TV film)
Pauken und Trompeten (divadelní záznam)
Stürmischer Lebensabend (divadelní záznam)

TV seriály

1992 Hier und Jetzt (TV seriál)
1989 Tierparkgeschichten (TV seriál)
1987 Mensch Hermann (TV seriál)
1974 Die Frauen der Wardins (TV seriál)
1971 Nebezpečná cesta (TV seriál)
Volejte policii 110 (TV seriál)
1968 Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)
1966 Ach, du meine Güte! (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Ein Kessel Buntes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky