foto

Ursula Karusseit

  • nar. 2.8.1939
    Elbing (Elbląg), Preußen, Německá říše
  • zem. 1.2.2019 (79 let)
    Berlin, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Der Andere - Eine Familiengeschichte (TV film)
2015 Eins ist nicht von dir (TV film)
2014 Die letzten Millionen (TV film)
Neufeld, mitkommen! (TV film)
Wir tun es für Geld (TV film)
2013 In aller Freundschaft - Bis zur letzten Sekunde (TV film)
Willkommen auf dem Land (TV film)
2011 In aller Freundschaft - Was wirklich zählt (TV film)
2008 Nur ein Sommer
Stolečku, prostři se! (TV film)
2007 Liebe ist das schönste Geschenk (TV film)
2006 Elementární částice
Willkommen in Lüsgraf (TV film)
2005 Der letzte Tanz (TV film)
2004 Ein Engel namens Hans-Dieter (TV film)
2003 Der zweite Frühling (TV film)
Půjčím ti svého muže (TV film)
2001 Odejdi a vrať se (TV film)
1999 Waschen, schneiden, legen
1996 Ärzte: Dr. Vogt - Afrika vergessen (TV film)
1993 Wer zweimal lügt (TV film)
1991 Die Sprache der Vögel (TV film)
1990 Der zerbrochne Krug (TV film)
1989 Die verschwundene Miniatur (TV film)
1987 Optimistische Tragödie (divadelní záznam)
1986 Die lustigen Weiber von Windsor (divadelní záznam)
Weihnachtsgeschichten (TV film)
1985 Die Gänse von Bützow (TV film)
Friedhelms Geburtstag und andere Geschichten (TV film)
1984 Die Witwe Capet (TV film)
Vyměněná královna
1983 Der Biberpelz (TV film)
Der entführte Prinz (TV film)
Olle Henry
1981 Der Staatsanwalt hat das Wort - Nachtpartie (TV film)
1980 Puppen für die Nacht (TV film)
1979 Der Staatsanwalt hat das Wort - Akte Zabel (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Konsequenzen (TV film)
Pinselheinrich (TV film)
1977 Camping-Camping (TV film)
Smrt a zmrtvýchvstání W. Hausmanna (TV film)
1976 Sein letzter Fall (TV film)
1965 Chaussee zum großen Himmelswagen (TV film)
1964 Karl III. und Anna von Österreich (TV film)
Onkel Wanja (TV film)
Ritualmord in Ungarn (TV film)
Rose Bernd (TV film)
1963 Alle meine Söhne (TV film)
Wenn die Rosen tanzen (TV film)

TV seriály

2014 Dr. Klein (TV seriál)
Rausch (S01E09)
Rückschläge (S01E08)
2010 In aller Freundschaft (TV seriál)
Wunder (S13E04)
Neuland (S13E03)
Der richtige Zeitpunkt (S13E02)
2009 In aller Freundschaft (TV seriál)
Das Fest der Liebe (S12E42)
Anders als es scheint (S12E41)
Die Kraft des Willens (S12E40)
další epizody (27)
2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Jauchzet, frohlocket (S11E42)
Süßes Leben (S11E40)
Die richtige Intuition (S11E39)
další epizody (32)
2007 In aller Freundschaft (TV seriál)
In frohem Jubel (S10E42)
Zu neuen Ufern (S10E41)
Reizende Stimmung (S10E40)
další epizody (32)
2006 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ihr Kinderlein kommet (S09E40)
Eine zweite Chance (S09E39)
Starke Söhne (S09E38)
další epizody (31)
2005 In aller Freundschaft (TV seriál)
Familienfest (S08E42)
Hochzeitsglocken (S08E41)
Mann gegen Mann (S08E40)
další epizody (33)
2004 In aller Freundschaft (TV seriál)
Wunderbare Weihnacht überall (S07E42)
Anna und der Wolf (S07E41)
Herzenswunsch (S07E40)
další epizody (30)
2003 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ein Fest mit Hindernissen (S06E43)
Isoliert (S06E41)
Für immer und ewig (S06E39)
další epizody (29)
2002 In aller Freundschaft (TV seriál)
Gefährliches Geheimnis (S05E40)
Stille Nacht … (S05E39)
Eine heikle Entscheidung (S05E38)
další epizody (25)
2001 Liebesau - die andere Heimat (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Eine schöne Bescherung (S04E36)
Das Wagnis (S04E35)
Ganz in Weiß (S04E33)
další epizody (22)
2000 In aller Freundschaft (TV seriál)
Mut zur Wahrheit (S03E17)
Herzschmerzen (S03E16)
Feuer (S03E15)
další epizody (27)
1999 In aller Freundschaft (TV seriál)
In einem Boot (S02E17)
Verletzte Eitelkeit (S02E16)
Bitteres Ende (S02E14)
další epizody (34)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Kindersorgen (S01E08)
Abschiedsschmerz (S01E07)
Gewichtige Probleme (S01E06)
další epizody (8)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1984 Drei reizende Schwestern (TV seriál)
1983 Braniborská kronika (TV seriál)
1973 Eva und Adam (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2002 Das Jahrhundert des Theaters (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Im Palais (TV pořad)
2000 Abschied ist ein leises Wort (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky