foto

Ursula Karusseit

  • nar. 2.8.1939
    Elbing (Elbląg), Preußen, Německá říše
  • zem. 1.2.2019 (79 let)
    Berlin, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Der Andere - Eine Familiengeschichte (TV film)
2015 Eins ist nicht von dir (TV film)
2014 Die letzten Millionen (TV film)
Neufeld, mitkommen! (TV film)
Wir tun es für Geld (TV film)
2013 In aller Freundschaft - Bis zur letzten Sekunde (TV film)
Willkommen auf dem Land (TV film)
2011 In aller Freundschaft - Was wirklich zählt (TV film)
2008 Nur ein Sommer
Stolečku, prostři se! (TV film)
2007 Liebe ist das schönste Geschenk (TV film)
2006 Elementární částice
Willkommen in Lüsgraf (TV film)
2005 Der letzte Tanz (TV film)
2004 Ein Engel namens Hans-Dieter (TV film)
2003 Der zweite Frühling (TV film)
Půjčím ti svého muže (TV film)
2001 Odejdi a vrať se (TV film)
1999 Waschen, schneiden, legen
1996 Ärzte: Dr. Vogt - Afrika vergessen (TV film)
1993 Wer zweimal lügt (TV film)
1991 Die Sprache der Vögel (TV film)
1990 Der zerbrochne Krug (TV film)
1989 Die verschwundene Miniatur (TV film)
1986 Weihnachtsgeschichten (TV film)
1985 Die Gänse von Bützow (TV film)
Friedhelms Geburtstag und andere Geschichten (TV film)
1984 Die Witwe Capet (TV film)
Vyměněná královna
1983 Der Biberpelz (TV film)
Der entführte Prinz (TV film)
Henry a Xenie
1980 Puppen für die Nacht (TV film)
1979 Pinselheinrich (TV film)
1977 Camping-Camping (TV film)
Smrt a zmrtvýchvstání W. Hausmanna (TV film)
1976 Sein letzter Fall (TV film)
1971 Der Arzt wider Willen (TV film)
1965 Chaussee zum großen Himmelswagen (TV film)
1964 Karl III. und Anna von Österreich (TV film)
Onkel Wanja (TV film)
Ritualmord in Ungarn (TV film)
Rose Bernd (TV film)
1963 Alle meine Söhne (TV film)
Wenn die Rosen tanzen (TV film)

TV seriály

2019 In aller Freundschaft (TV seriál)
Drei Männer in Schwarz (S22E27)
Blockaden (S22E26)
Abgründe (S22E25)
další epizody (27)
2018 In aller Freundschaft (TV seriál)
Fürchtet euch nicht! (S21E42)
Gefühlte Ewigkeit (S21E41)
Verpasste Gelegenheiten (S21E40)
další epizody (42)
2017 In aller Freundschaft (TV seriál)
Terra Incognita (S20E42)
Zu viel verlangt (S20E41)
Aus den Augen, aus dem Sinn? (S20E40)
další epizody (42)
2016 In aller Freundschaft (TV seriál)
Schritt für Schritt (S19E42)
Zufälle gibt es nicht (S19E41)
Liebende Mütter (S19E40)
další epizody (34)
2015 In aller Freundschaft (TV seriál)
Frieden auf Erden (S18E42)
Tabula rasa (S18E40)
Mogelpackung (S18E38)
další epizody (17)
2014 Dr. Klein (TV seriál)
Rausch (S01E09)
Rückschläge (S01E08)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Weihnachtswunder (S17E42)
Mit einem Paukenschlag (S17E41)
Mein Leben (S17E38)
další epizody (23)
2013 In aller Freundschaft (TV seriál)
Süßer die Glocken nie klingen (S16E42)
Kontroversen (S16E40)
Glückliche Fügung (S16E39)
další epizody (23)
2012 In aller Freundschaft (TV seriál)
Morgen, Kinder, wird’s was geben (S15E42)
Kurzschlussreaktion (S15E41)
Schwere Stunden (S15E37)
další epizody (27)
2011 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Zweiter Frühling (S02E15)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Fröhliche Weihnacht überall (S14E42)
Schwere Prüfungen (S14E41)
Sinnkrise (S14E40)
další epizody (29)
2010 In aller Freundschaft (TV seriál)
Weihnachtsgaben (S13E42)
Vier in einem Boot (S13E41)
Liebesbekenntnisse (S13E40)
další epizody (30)
2009 In aller Freundschaft (TV seriál)
Das Fest der Liebe (S12E42)
Anders als es scheint (S12E41)
Die Kraft des Willens (S12E40)
další epizody (27)
2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Jauchzet, frohlocket (S11E42)
Süßes Leben (S11E40)
Die richtige Intuition (S11E39)
další epizody (32)
2007 In aller Freundschaft (TV seriál)
In frohem Jubel (S10E42)
Zu neuen Ufern (S10E41)
Reizende Stimmung (S10E40)
další epizody (32)
2006 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ihr Kinderlein kommet (S09E40)
Eine zweite Chance (S09E39)
Starke Söhne (S09E38)
další epizody (31)
2005 In aller Freundschaft (TV seriál)
Familienfest (S08E42)
Hochzeitsglocken (S08E41)
Mann gegen Mann (S08E40)
další epizody (33)
2004 In aller Freundschaft (TV seriál)
Wunderbare Weihnacht überall (S07E42)
Anna und der Wolf (S07E41)
Herzenswunsch (S07E40)
další epizody (30)
2003 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ein Fest mit Hindernissen (S06E43)
Isoliert (S06E41)
Für immer und ewig (S06E39)
další epizody (29)
2002 In aller Freundschaft (TV seriál)
Gefährliches Geheimnis (S05E40)
Stille Nacht … (S05E39)
Eine heikle Entscheidung (S05E38)
další epizody (25)
2001 Liebesau - die andere Heimat (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Eine schöne Bescherung (S04E36)
Das Wagnis (S04E35)
Ganz in Weiß (S04E33)
další epizody (22)
2000 In aller Freundschaft (TV seriál)
Mut zur Wahrheit (S03E17)
Herzschmerzen (S03E16)
Feuer (S03E15)
další epizody (27)
1999 In aller Freundschaft (TV seriál)
In einem Boot (S02E17)
Verletzte Eitelkeit (S02E16)
Bitteres Ende (S02E14)
další epizody (34)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Kindersorgen (S01E08)
Abschiedsschmerz (S01E07)
Gewichtige Probleme (S01E06)
další epizody (8)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1984 Drei reizende Schwestern (TV seriál)
1983 Braniborská kronika (TV seriál)
1981 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Nachtpartie (E77)
1979 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Konsequenzen (E67)
Akte Zabel (E62)
1973 Eva und Adam (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2002 Das Jahrhundert des Theaters (TV seriál)

Divadelní záznam

1987 Optimistische Tragödie (divadelní záznam)
1986 Die lustigen Weiber von Windsor (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2004 Im Palais (TV pořad)
2000 Abschied ist ein leises Wort (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky