foto

Michael Gerber

  • nar. 10.2.1943 (76 let)
    Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Legenda o Timmovi neboli o chlapci, který prodal svůj smích
Von neun bis elf (studentský film)
2012 Die Weber (TV film)
Schmidt & Schwarz (TV film)
Zettl
2010 3
Kommissar LaBréa - Mord in der Rue St. Lazare (TV film)
2009 Mensch Kotschie
2008 Ein starkes Team - Hungrige Seelen (TV film)
2007 Schattenkinder (TV film)
2006 Du hast gesagt, dass Du mich liebst
Eva Blond: Šestý smysl (TV film)
Rudý kakadu
Všichni nebyli vrazi (TV film)
Životy těch druhých
2005 Tsunami (TV film)
Willenbrock
2004 Namaluj si lásku (TV film)
Napola: Hitlerova elita
2003 Der Aufstand (TV film)
Good bye, Lenin!
Ich liebe das Leben (TV film)
Lichter
2002 Eva Blond I: Vrah vynáší rozsudek (TV film)
Geld macht sexy (TV film)
Nicht ohne deine Liebe (TV film)
2001 Polizeiruf 110 - Angst (TV film)
Toter Mann (TV film)
1999 Lola + Bilidikid
1998 Polizeiruf 110 - Kleiner Engel (TV film)
1997 Der Hauptmann von Köpenick (TV film)
Lea Katz - Die Kriminalpsychologin: Das wilde Kind (TV film)
Tatort - Schlüssel zum Mord (TV film)
1996 Aufhaltsame Aufstieg des Arturo Ui, Der (TV film)
1991 Heute sterben immer nur die anderen
Polizeiruf 110 - Ein verhängnisvoller Verdacht (TV film)
1990 Die letzte Nacht zum Fürchten (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - Blonder Tiger, schwarzer Tango, Der (TV film)
Volio bih da sam golub
1989 Der Mantel des Ketzers (TV film)
Der Tölpelhans
Großer Frieden (TV film)
Schulmeister Spitzbart (TV film)
1988 Die schwarz-goldene Schlange (TV film)
Mensch, mein Papa...!
1987 Der Geisterseher (TV film)
Der Hauptmann von Köpenick (divadelní záznam)
Gavroche (TV film)
Princ Zaječí srdce
1986 Jorinda a Joringel (TV film)
Junge Herr Siegmund, Der (TV film)
Sagenhaftes vom Petermännchen (TV film)
1985 Der Sohn des Schützen (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Das Biest (TV film)
1984 Onkel Pelle (TV film)
Poggenpuhls, Die (TV film)
Romeo a Julie na vsi
1983 Bruno H. Bürgel - Berliner Firmament (TV film)
Der Aufenthalt
Der kaukasische Kreidekreis (divadelní záznam)
Mann und sein Name, Der (TV film)
Mathilde Möhring (TV film)
Olle Henry
Pianke (TV film)
1982 Dein unbekannter Bruder
Der Sturz (TV film)
Gitarre oder Stethoskop (TV film)
Muž z lodi Cap Arcona (TV film)
Steckbrieflich gesucht (TV film)
1981 Die Mutter (divadelní záznam)
1980 Blaue Pferde auf rotem Gras (divadelní záznam)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Der Preis (TV film)
Kmotříček smrt (TV film)
1979 Ende vom Lied (TV film)
Rache des Kapitäns Mitchell, Die (TV film)
1978 Das Leben des Galileo Galilei (divadelní záznam)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Meine Frau (TV film)
Hrst naděje
Meisterdieb, Der (TV film)
1977 Die Schildbürger (TV film)
Happy End (divadelní záznam)
Tod und Auferstehung des Wilhelm Hausmann (TV film)
Unterwegs nach Atlantis
1976 Das Grashaus oder Die Aufteilung von 35000 Frauen auf zwei Mann (TV film)
Die Forelle (TV film)
Lasset die Kindlein... (TV film)
Utrpení mladého Werthera
1975 Einige Tage ohne Krieg (TV film)
1974 Der aufhaltsame Aufstieg des Arturo Ui (divadelní záznam)
Johannes Kepler
Karriere N (TV film)
1973 Das Honigfaß (divadelní záznam)
Das unsichtbare Visier - Das Nest im Urwald (TV film)
Der kaukasische Kreidekreis (TV film)
1971 Optimistische Tragödie (divadelní záznam)
Čas čápů
1970 Der Streit um den Sergeanten Grischa (TV film)
Netzwerk
1969 Das siebente Jahr
Träume (TV film)
1968 Hejtman Florián
Komödie der Irrungen (divadelní záznam)
1967 Der Revolver des Korporals
1957 Der Schönste Tag meines Lebens

TV seriály

2017 Babylon Berlín (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 3 (S02E03)
2006 Die Kinder der Flucht (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
Blond: Eva Blond! (TV seriál)
2001 Liebesau - die andere Heimat (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
Zwei alte Hasen (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1990 Spreewaldfamilie (TV seriál)
1985 Johann Sebastian Bach (TV seriál)
1978 Gefährliche Fahndung (TV seriál)
Schauspielereien (TV seriál)
1976 Das Mädchen Krümel (TV seriál)
1973 Neviditelné hledí (TV seriál)
Sedm afér doni Juanity (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Sankt Urban (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

Dokumentární

2005 Die Letzte Schlacht (TV film)
1980 Johann Sebastian Bachs vergebliche Reise in den Ruhm (TV film)

Host

TV pořady

2001 Hart aber fair (TV pořad)
1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace