foto

Martin Trettau

  • nar. 12.1.1930
    Brieg, Německá říše
  • zem. 1.8.2007 (77 let)
    Berlín, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Der Sturmgeselle Sokrates (TV film)
1996 Ein Bernhardiner namens Möpschen
1992 Schlagbaum
1990 Marie Grubbe (TV film)
1989 Egmont (divadelní záznam)
Prinz Friedrich von Homburg (TV film)
1987 Jeder träumt von einem Pferd (TV film)
1985 Die Gänse von Bützow (TV film)
Verspielte Liebe (TV film)
1984 Der Lude
1983 Der entführte Prinz (TV film)
Es geht einer vor die Hunde (TV film)
So wie du lebst (TV film)
1979 Einfach Blumen aufs Dach
1978 Jugendweihe (TV film)
1977 Ernst Schneller (TV film)
Rückkopplung (TV film)
Smrt a zmrtvýchvstání W. Hausmanna (TV film)
1975 Die unheilige Sophia (divadelní záznam)
Steckbrief eines Unerwünschten (TV film)
1974 Alwin auf der Landstraße
1971 Verspielte Heimat (TV film)
Verwandte und Bekannte (TV film)
Zeitgenossen

TV seriály

1994 Anna Maria - Eine Frau geht ihren Weg (TV seriál)
1974 Die Frauen der Wardins (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Sankt Urban (TV seriál)

Dokumentární

2004 Der Ausländer

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky