foto

Thomas Huhn

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2018 Lyckligare kan ingen vara
2017 All Inclusive
Atomic Blonde: Bez lítosti
Žena
2016 Bílý král
U trati
2015 Johan Falk: Blodsdiamanter
Všechny cesty vedou do Říma
2014 Bílý Bůh
Micke & Veronica
Sune i fjällen
Tommy
Zkažená holka
2013 Ego
Povídky ze Stockholmu
Skumtimmen
Sune på bilsemester
2012 A Society
Hamilton: Pokud jde o vaši dceru
Hamilton: V zájmu státu
Mammas pojkar
Sune i Grekland - all Inclusive
2011 Chybíš mi
Falešná stopa
Loverboy
Tenkrát na Phuketu
2010 Cornelis
Farsan
Jako bych tam nebyla
Když chci, tak písknu
2009 Handlarz cudów
Johan Falk: De fredlösa
Johan Falk: Operation Näktergal
Kenny Begins
Småvilt
Sommaren med Göran
Svatební fotograf
2008 Ett enklare liv (TV film)
Irene Huss - Noční vizita
Irene Huss - Skleněný ďábel
Irene Huss - Zlaté tele
Kdo chce zabít Nancy?
Léto, kdy se objevil létající talíř
Mañana
2007 Aparecidos
Control
Irene Huss - Dračí tetování (TV film)
Sluneční bouře
Walk the Talk
Úžasná a milovaná
2006 Boží vůle
Den sista hunden i Rwanda
Du & jag
Farväl Falkenberg
Front Line, The
Loď stínů
Nejlepší sportovec století
2005 Sex, naděje a láska
Tjenare kungen
2004 Lilla Jönssonligan på kollo
2003 Kontorstid
Misa a vlk
Okamžitý nápad
2002 Malcolm
2001 Syndare i sommarsol
2000 Honem! Honem!
Nejlepší léto
Společně
1999 Mamy Blue
Straydogs
1998 Zingo
1997 Chock 5 - Helljus (TV film)
1996 Rusar i hans famn
1993 Drömmen om Rita
En dag på stranden
Sökarna
1992 Nedělňátka
1990 Greger Olsson köper en bil

TV seriály

2018 Den döende detektiven (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Sthlm Rekviem (TV seriál)
Öga För Öga: Del 2 (E10)
Öga För Öga: Del 1 (E09)
Cinerama: Del 2 (E08)
další epizody (10)
2017 Innan vi dör (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (9)
2015 Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (4)
2014 The Fourth Man (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2013 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Smrt poutníka (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2012 Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Případy Anniky Bengtzonové - Lifetime (E05)
2010 Drottningoffret (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Vittnet (S02E13)
Indrivaren (S02E12)
2009 Wallander (TV seriál)
Skytten (S02E08)
Cellisten (S02E05)
Tjuven (S02E04)
další epizody (5)
2006 Wallander (TV seriál)
Luftslottet (S01E10)
Fotografen (S01E08)
2005 Wallander (TV seriál)
Bröderna (S01E03)
Byfånen (S01E02)
2003 Errol (TV seriál)
1998 Pistvakt - en vintersaga (TV seriál)

Dokumentární

2018 Klimatický experiment
2012 Palme
Weather War, The
2009 Filmen jag inte pratar om längre
Life Extended
2005 Poslední večeře
1994 Dansaren

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace