foto

Sonja Hejdeman

  • nar. 11.3.1948 (72 let)
    Malmö, Malmöhus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Tartuffe - hycklaren (TV film)
1996 Rusar i hans famn
1993 Unelma Riitasta
1991 T. Sventon och fallet Isabella
1988 Strul
1979 Barnförbjudet

TV seriály

2005 Lasermannen (TV seriál)
2003 Belinder auktioner (TV seriál)
Originalen (E06)
Förfalskningen (E05)
Silverkorset (E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky