foto

Peter Hesse Overgaard

  • nar. 19.5.1954 (65 let)
    Kodaň, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Udenfor
2011 Syn svého otce
2008 Ukrutně šťastni
2007 Mladá léta Erika Nietzscheho
Učitelka
2006 Jednou budem dál
2004 Familien Gregersen
1993 Drömmen om Rita
1992 Sofie
1983 Isfugle

TV seriály

2019 Badehotellet (TV seriál)
En ny begyndelse (S06E06)
Soldaten (S06E05)
Nye planer (S06E04)
další epizody (6)
2018 Badehotellet (TV seriál)
En kærlighedshistorie (S05E06)
Besøg sydfra (S05E05)
Hugormen (S05E04)
další epizody (6)
2017 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
další epizody (7)
Badehotellet (TV seriál)
Til salg (S04E07)
Skybrud (S04E06)
Ikke lutter lagkage (S04E05)
další epizody (7)
2016 Badehotellet (TV seriál)
Fodspor fra havet (S03E07)
Kortene på bordet (S03E06)
Stauning (S03E05)
další epizody (6)
2015 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (5)
Badehotellet (TV seriál)
Amandas gæster (S03E01)
Stormen (S02E07)
Sandhedens time (S02E06)
další epizody (8)
2014 1864 (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Dědictví (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (7)
Badehotellet (TV seriál)
Slutningen på sæsonen (S01E06)
Eventyr i sommernatten (S01E05)
Stormen raser (S01E04)
další epizody (5)
2013 Badehotellet (TV seriál)
En sommer ved Vesterhavet (S01E01)
2011 Lykke (TV seriál)
Ti, co vraždí (TV seriál)
Zlá krev 1/2 (E05)
2009 Lærkevej (TV seriál)
Muži z Blekingegade (TV seriál)
Store drømme (TV seriál)
2007 Krøniken (TV seriál)
Del 22, 3. Oktober 1972 (S04E02)
2006 Anna Pihl (TV seriál)
Krøniken (TV seriál)
Del 21, Tre år senere, Småland, Sommeren 1972 (S04E01)
Del 20, 1969 (S03E05)
Del 19, 1968 (S03E04)
další epizody (6)
2005 Krøniken (TV seriál)
Del 15, 1962 (S02E05)
Del 14, August 1961 (S02E04)
Del 12, 1958 (S02E02)
další epizody (4)
2004 Krøniken (TV seriál)
Del 10, 1957 (S01E10)
Del 9, 1956 (S01E09)
Del 8, 1954 (S01E08)
další epizody (9)
2003 Forsvar (TV seriál)
2002 Hjerteafdelingen (TV seriál)
Nikolaj og Julie (TV seriál)
2001 Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-31/00, del 2 (S02E07)
Assistancemelding A-31/00, del 1 (S02E06)
1997 Strisser på Samsø (TV seriál)
1996 Bryggeren (TV seriál)
Charlot og Charlotte (TV seriál)
1990 Den gode, den onde og den virk'li sjove (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace