foto

Dick Van Patten

  • nar. 9.12.1928
    New York City, New York, USA
  • zem. 23.6.2015 (86 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Silver Skies
2009 Den naruby
Sarah's Choice
2008 Doesn't Texas Ever End
2007 Once in a Lifetime: Just Go for It
2005 Crossing the King's Highway
Freezerburn
2004 Quiet Kill
Sure Hand of God, The
2003 'Weird Al' Yankovic: The Ultimate Video Collection
Velké dítě Dickie Roberts
2002 Další krásná tvář (TV film)
Návštěvník
Věřte, nevěřte (TV film)
2000 Big Brother Trouble
The Price of Air
1999 Angel on Abbey Street
1998 Uprchlíci
1996 Demolice
Utajená svatba
1994 Nebezpečné místo
1993 Bláznivý příběh Robina Hooda
Odd Couple: Together Again, The (TV film)
1992 'Weird Al' Yankovic Video Library: His Greatest Hits, The
Body Trouble
Final Embrace
1989 Dirty Tennis
Eight Is Enough Wedding, An (TV film)
Oklamaný (TV film)
1988 Going to the Chapel
Napřed láska a pak škola (TV film)
Nová dobrodružství Pippi Punčochaté
1987 Eight Is Enough: A Family Reunion (TV film)
Spaceballs
1986 Bojová akademie (TV film)
Picnic (TV film)
1985 Tajemná noc duchů (TV film)
1984 The Hoboken Chicken Emergency (TV film)
1982 High Powder (TV film)
1979 Diary of a Teenage Hitchhiker (TV film)
Kurumiwari ningjó
1978 With This Ring (TV film)
1977 Závrať naruby
1976 Gus
Love Boat, The (TV film)
Podivný pátek
Poklad na ostrově Matecumbe
The Shaggy D.A.
1975 The Strongest Man in the World
1974 Ernie, Madge and Artie (TV film)
Memory of Two Mondays, A (TV film)
1973 Soylent Green
Super táta
Westworld
1972 Beware! The Blob
Dirty Little Billy
Hec Ramsey (TV film)
Joe Kidd
Pokřivená srdce (TV film)
Snowball Express
1971 Making It
Zachariah
1968 Charly
1964 Psychomania
1963 Violent Midnight

TV seriály

2008 The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
Fetus Don't Fail Me Now (S02E13)
2006 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Jackie má práci (S08E10)
2005 Arrested Development (TV seriál)
Righteous Brothers (S02E18)
Spring Breakout (S02E17)
1999 Griffinovi (TV seriál)
I pes má svou hrdost (S01E07)
1990 WIOU (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Eight Is Enough (TV seriál)
1975 Když je všechno jinak (TV seriál)
1972 The Don Rickles Show (TV seriál)
The Paul Lynde Show (TV seriál)
1971 Partners, The (TV seriál)
The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1958 Young Dr. Malone (TV seriál)
1949 Mama (TV seriál)

Dokumentární

2019 One Planet
2004 Biography: Don Adams - Would You Believe? (TV film)
Living in TV Land (TV seriál)
2002 Tvography: Lee Majors - Hollywood's Bionic Hero (TV film)
2000 Eight Is Enough: The E! True Hollywood Story (TV film)
Gilligan's Island: The E! True Hollywood Story (TV film)
1999 Y2K: A World in Crisis (TV seriál)
1998 Buckle Up
NY TV: By the People Who Made It - Part I & II
1987 Biography (TV seriál)

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
2005 TV Land Confidential (TV pořad)
1990 Circus of the Stars #15 (TV pořad)
1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1982 I Love Liberty (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
The 32nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1979 Battle of the Network Stars VI (TV pořad)
Battle of the Network Stars VII (TV pořad)
1977 All-Star Family Feud Special (TV pořad)
1966 The Face Is Familiar (TV pořad)

Hudební videoklipy

1996 'Weird Al' Yankovic: The Videos (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace