foto

Gundula Rapsch

  • nar. 26.1.1963
    Bochum, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • zem. 14.12.2011 (48 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Hra osudu (TV film)
2009 Heiße Spur (TV film)
2005 Liebe nach dem Tod (TV film)
2001 Zwei unter einem Dach (TV film)
1998 Rot wie das Blut (TV film)
1997 Zweite Hand, Die
1994 Der exekutierte Mensch (TV film)
1992 Leas Hochzeit (TV film)

TV seriály

2012 Die Lottosieger (TV seriál)
Reif fürs Landleben? (S03E10)
Kein Geständnis machen? (S03E07)
Vatersein ist schwer? (S03E04)
další epizody (5)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Begleiterinnen (E43)
2011 Die Lottosieger (TV seriál)
Poltern ohne Braut? (S02E10)
Trotz Krise Beziehungen? (S02E09)
Ist Schönheit gratis? (S02E07)
další epizody (9)
2010 Schnell ermittelt (TV seriál)
Nico Hartmann (S02E06)
Der Winzerkönig (TV seriál)
Die Kandidatin (S03E09)
2009 Die Lottosieger (TV seriál)
Lachs oder Leberkäs? (S01E10)
Wie kommt der Kuckuck ins Nest? (S01E09)
Wer ist der Täter? (S01E08)
další epizody (8)
Geld.Macht.Liebe (TV seriál)
Geplatzte Träume (E04)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Im toten Winkel (E35)
2006 Stolberg (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Štěstí na dosah (TV seriál)
2002 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Wo ist Kurt? (S02E10)
Das Duell (S02E09)
Die Band (S02E08)
další epizody (10)
Místo činu (TV seriál)
Smrtící setkání (S01E497)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Das Angebot (S01E10)
Die Unbestechlichen (S01E09)
Die Haube (S01E08)
další epizody (10)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Elvis žije (S01E504)
Špatná krev (S01E475)
Ztráta kontroly (S01E462)
2000 Místo činu (TV seriál)
Vrah milénia (S01E435)
1999 Místo činu (TV seriál)
Absolute Diskretion (S01E415)
Nie wieder Oper (S01E404)
1997 Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)
Stockinger (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Anděl se čtyřmi tlapkami (S03E10)
1994 Místo činu (TV seriál)
Ostwärts (S01E298)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

2011 Jedermann remixed - Eine Zeitreise durch 100 Jahre (TV film) - a.z.
1992 Operation Radetzky (TV film)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky