foto

Gundula Rapsch

  • nar. 26.1.1963
    Bochum, Západní Německo
  • zem. 14.12.2011 (48 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Hra osudu (TV film)
Jedermann Remixed (TV film) - a.z.
2009 Heiße Spur (TV film)
2005 Liebe nach dem Tod (TV film)
2001 Místo činu: Elvis žije (TV film)
Místo činu: Smrtící setkání (TV film)
Místo činu: Ztráta kontroly (TV film)
Zwei unter einem Dach (TV film)
2000 Místo činu: Vrah milénia (TV film)
1999 Tatort - Absolute Diskretion (TV film)
Tatort - Nie wieder Oper (TV film)
1998 Rot wie das Blut (TV film)
1997 Zweite Hand, Die
1994 Der exekutierte Mensch (TV film)
Tatort - Ostwärts (TV film)
1992 Leas Hochzeit (TV film)

TV seriály

2012 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Begleiterinnen (E43)
2010 Der Winzerkönig (TV seriál)
Die Kandidatin (S03E09)
2009 Die Lottosieger (TV seriál)
Macht 6 glücklich? (S01E01)
Geld.Macht.Liebe (TV seriál)
Geplatzte Träume (E04)
Schnell ermittelt (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Im toten Winkel (E35)
2006 Stolberg (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Štěstí na dosah (TV seriál)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1997 Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)
Stockinger (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1992 Operation Radetzky (TV film)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky